Kurucs izceļas ar 17 punktiem uzvarā NBA treniņspēlē; Pasešņiks bez punktiem zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: www.nba.com/nets

Rodions Kurucs sestdien guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) treniņspēlē pirms sezonas atsākšanās, palīdzot Bruklinas "Nets" pārspēt Sanantonio "Spurs", bet Anžejs Pasečņiks spēlēja maz un punktus neguva Vašingtonas "Wizards" zaudējumā Losandželosas "Clippers".

Sanantonio "Spurs" piekāpās Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets" ar 119:124 (28:25, 29:32, 31:39, 31:28).

Kurucs laukumā pavadīja 24 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā guva 17 punktus, izcīnot četras atlēkušās bumbas un divreiz rezultatīvi piespēlējot.

Viņš grozā raidīja divus no četriem divpunktu metieniem un visus trīs "trejačus", kā arī četrus no sešiem soda metieniem.

Viņam arī divas kļūdas, trīs personiskās piezīmes un +/- rādītājs mīnus astoņi.

"Nets" komandā ar 27 punktiem rezultatīvākais bija Keriss Leverts, tāpat kā Kurucs 17 punktus guva arī Tailers Džonsons, bet ar "double-double" - desmit punkti un 111 atlēkušās bumbas - izcēlās Džerets Alens.

Pretiniekiem 22 punktus guva Deriks Vaits.

Citā spēlē Vašingtonas "Wizards" trešajā ceturtdaļā bija ieguvuši vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, taču mača izskaņā piekāpās Losandželosas "Clippers" ar 100:105 (24:30, 37:28, 23:18, 16:29).

Latvijas basketbolists šoreiz spēlēja vien piecas minūtes un 39 sekundes un punktus neguva. Viņa rēķinā viena atlēkusī bumba, viens nesekmīgs divpunktu metiens un viena personiskā piezīme. Laikā, kad Pasešņiks bija laukumā, "Wizards" vienība guva par četriem punktiem mazāk nekā ielaida savā grozā.

ASV galvaspilsētas komandā pa 15 punktiem un "double-double" sakrāja Īzaks Bonga un Rui Hačimura, sakrājot arī attiecīgi 12 un desmit atlēkušās bumbas, bet pretinieku rindās septiņi basketbolisti guva ar diviem cipariem rakstāmu punktu skaitu, par rezultatīvāko ar 16 punktiem kļūstot Patrikam Petersonam.

"Wizards" Orlando nav optimālajā sastāvā, turklāt komandai nepalīdz viens no NBA vadošajiem snaiperiem Dāvis Bertāns.

Svētdien treniņspēli aizvadīs arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", kas tiksies ar Indiānas "Pacers".

Trešdien Orlando komandas uzsāka pārbaudes spēļu posmu pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit, nevis 12 minūtēm kā NBA sezonā.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu