Viens no Rīgas "Dinamo" iepriekšējo sezonu aizsardzības līnijas līderiem komandā nepaliks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo" nākamsezon nespēlēs aizsargs Nerijus Ališausks, vēsta svētdienas ieraksts sportista "Instagram" kontā.

Lietuvas aizsargs "Dinamo" pavadīja iepriekšējās trīs sezonas.

"Cerams vēl būs iespējas, bet diemžēl ne nākamajā sezonā," vēsta ieraksts "Instagram" kontā. "Liels paldies "Dinamo" par doto iespēju spēlēt KHL. Milzīgs paldies fanu klubam un visiem līdzjutējiem par atbalstu. Klubam novēlu veiksmi arī turpmāk."

Trijās aizvadītajās sezonās "Dinamo" rindās hokejists 152 spēlēs guva septiņus vārtus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja. Viņa kontā arī 58 soda minūtes un +/- rādītājs -27.

Piektdien "Dinamo" paziņoja par noslēgtu līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu.

Līdz KHL 2020./2021.gada sezonas sākumam palicis nedaudz vairāk par mēnesi, un Dārziņš pievienojies pieciem jaunajiem hokejistiem, kuriem ir līgums ar klubu un no kuriem pamatsastāva spēlētājs ir tikai Emīls Ģēģeris.

Pirmdien par vienības galveno treneri apstiprināts latviešu hokeja speciālists Pēteris Skudra, bet otrdien tika prezentētas vienības jaunās spēļu formas un kluba logo.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu