Oša "Xamax" saglabā vien teorētiskas izredzes cīņā par vietas saglabāšanu Šveices superlīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Neuchâtel Xamax FCS (Facebook)

Latvijas futbola izlases aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" svētdien Šveices superlīgas spēlē zaudēja izbraukumā Ženēvas "Servette", un no izkrišanas no līgas to var glābt tikai brīnums.

"Xamax" viesos zaudēja "Servette" ar 1:4 (1:1).

Ošs maču sāka sākumsastāvā un tika nomainīts pēc pirmā puslaika.

Ženēvas klubu vadībā mača 21.minūtē izvirzīja Koro Konē, bet 35.minūtē Rafaels Nucolo rezultātu izlīdzināja.

Otrajā puslaikā mājiniekiem uzvaru nodrošināja divi Miroslava Stevanoviča precīzi sitieni 46. un 53.minūtē. Punktu mačam 82.minūtē ar ceturtajiem mājinieku gūtajiem vārtiem pielika Boriss Sespedess.

Uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion" sestdien savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar savu sīvāko konkurenti "Thun".

Uldriķis spēlē iesaistījās no 63.minūtes, taču ar rezultativitāti neizcēlās.

Uldriķa klubs no "Thun" atpaliek par trim punktiem, tāpēc sestdien izcīnītais punkts ir svarīgs, lai turpinātu cīņu par palikšanu superlīgā. Turklāt "Sion" ir viena spēle rezervē.

Citā mačā Andris Vaņins no rezervistu soliņa noraudzījās, kā viņa pārstāvētā "Zurich" viesos ar 1:3 (1:1) kapitulē "St. Gallen" vienībai, kas aizvien nav devusi iespēju talantīgajam Danielam Ontužānam.

Čempionāta vadībā ar 67 punktiem 33 spēlēs ir "Young Boys" komanda, kurai ar 65 punktiem seko "St. Gallen", kas aizvadījusi par dueli vairāk. "Zurich" ar 42 punktiem 33 spēlēs ir sestā, "Sion" ar 33 punktiem 33 mačos ieņem devīto vietu, bet "Xamax" ar 27 punktiem 34 dueļos ir pēdējā desmit komandu konkurencē.

Devītās vietas īpašniecei būs pārspēles par vietas saglabāšanu superlīgā, bet desmito pozīciju ieņēmusī komanda izkritīs no augstākās divīzijas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu