Kanje Vests publiski atvainojies Kimai Kardašjanai par skandalozajiem izteikumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Reperis Kanje Vests nesen izraisīja pamatīgu skandālu, nomelnojot sievu Kimu Kardašjanu un viņas māti Krisu Dženeri. Brīvdienās viņš atvainojās sievai par saviem izteikumiem.

Atgādinam, ka viņš vietnē "Twitter" publiskoja vairākus ierakstus, kuros atklāja, ka jau divus gadus mēģina izšķirties no savas sievas Kimas Kardašjanas, vienlaikus apsūdzot viņas māti Krisu Dženeri "balto pārākumā".

Pēc tam Vesta izteikumus komentēja arī Kima, norādot uz vīra garīgās veselības problēmām. "Viņš ir izcils, bet sarežģīts cilvēks, kurš papildu tam, ka ir mākslinieks un melnādainais, ir pieredzējis sāpīgu mātes zaudējumu un cenšas tikt galā ar izolāciju, kuru pastiprina viņa bipolārie traucējumi. Tie, kuri ir tuvi Kanjem, pazīst viņa sirdi un saprot, ka viņa vārdi neatbilst viņa nodomiem."

Nu viņš sociālajos tīklos publiskoja ziņojumu savai sievai, rakstot, ka viņam ir žēl par publiski sarunāto.

"Es gribētu atvainoties savai sievai Kimai par to, ka paziņoju publiski kaut ko, kas bija privāts ģimenes jautājums. Es viņu nepasargāju tā, kā viņa pasargāja mani."

"Kimai es gribu teikt, ka zinu, ka tevi sāpināju. Lūdzu, piedod man. Paldies, ka vienmēr esi man līdzās,"

rakstīja reperis. 

Pati Kardašjana gan nav komentējusi Vesta atvainošanos. 

Kanjes čivināšana "Twitter" notiek viņa pašreizējās prezidenta kampaņas laikā. 19. jūlijā Vests sarīkoja savu pirmo kampaņas mītiņu Dienvidkarolīnā, kura laikā caur asarām viņš atzina, ka bija gatavs izbeigt Kimas grūtniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu