Dziedātājas Ņušas vīrs, jau attiecībās ar mūziķi, neesot atteicies no seksa ar bijušo sievu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms attiecību uzsākšanas ar dziedātāju Ņušu, uzņēmējs Igors Sivovs bija precējies un audzināja divus bērnus. Sivova bijusī sieva atklāti stāsta par šķiršanās iemesliem un atklāj, vai vīrs viņu laulības laikā patiešām krāpis.

Nesen atklātā intervijā dziedātāja Ņuša atklāja detaļas par dzīvi mīļākās statusā. Tagad Igora Sivova bijusī sieva Aļona Sivova savā blogā atklāti atbildējusi uz jautājumiem par šķirto laulību. Protams, daudzus interesēja arī Aļonas domas par bijušā vīra jaunāko mīļoto. 

Kā izrādījās, Igors Sivovs gandrīz tūlīt pēc jaunākā dēla piedzimšanas pieprasīja šķiršanos. Pēc tam daži avoti vēstīja, ka, viņš jau bija attiecībās ar Ņušu, kura ilgu laiku nezināja, ka viņas mīļākais ir precējies.

Vienā no pēdējām intervijām māksliniece sacīja, ka Igora laulība vairākus mēnešus kopš viņu attiecību sākuma nemaz nebija šķirta. Tomēr, kā izrādījās, viss bija nedaudz savādāk. Sivova sacīja, ka tajā laikā viņa pārdzīvoja savas mātes nāvi un atveseļojās pēc otrajām dzemdībām. Sieviete nebija pret šķiršanos, jo īpaši tāpēc, ka laulātais bija gatavs pārņemt šķiršanās juridisko pusi.

Tiesa, viss kavējās tieši birokrātiskās puses dēļ. Pārim bija jāgaida, kamēr bērniņš būs gadu vecs, un tad viņiem tika dots vēl laiks padomāt. Tā rezultātā uzņēmējs izšķīrās tikai 2016. gadā un gandrīz nekavējoties sāka dzīvot kopā ar Ņušu. 

Viens no faniem noskaidroja, vai Sivova pēc šķiršanās ar vīru nodarbojusies ar seksu. Sieviete atzīmēja, ka "laulības parāda samaksa ir sarkana." Varbūt uzņēmējs nevarēja izlemt, kuru no divām sievietēm izvēlēties.

Aļona arī atzīmēja, ka viņa ir noskatījusies Ņušas neseno interviju. Video viņa uzņēma ar smaidu un līdzjūtību. Tiesa, uzņēmēja bijusī sieva neatbildēja uz pāris kutelīgiem jautājumiem. "To es paturēšu pie sevis," piebilda sieviete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подлинная форма безусловного содержания ❤️

A post shared by Alena Sivova (@alenasivova) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu