"Esmu brīvs!" 25 gadus pēc savas meitas atzīšanās sirmgalvis 90 gadu vecumā atklāj, ka ir homoseksuāls (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Kenneth Felts

Kāds sirmgalvis 90 gadu vecumā beidzot atklājis, ka ir homoseksuāls, vēstī raidorganizācija "BBC".

"Es varu vilkt kreklus, kas man patīk, ielikt auskaru un pat nokrāsot zilus matus. Tā ir brīvības sajūta," atzīst Kenets Felts.

Lielāko dzīves daļu vīrietis ir pavadījis attiecībās ar sievieti un atzīst, ka nebija plānojis nākt klajā ar šo paziņojumu, tomēr, pandēmijas laikā rakstot memuārus, viņā uzjundīja daudz atmiņu.

"Pateicu meitai, ka skumstu pēc Filipa. Viņa gan par tādu nebija dzirdējusi, tomēr nu viņa uzzināja par pilnīgi citu manu dzīves daļu," stāsta Kenets.

Kenets satika Filipu Kalifornijā pirms bija precējies, taču tajos laikos homoseksuālisms bija nelegāls, tāpēc abi bijuši ļoti piesardzīgi un publiskās vietās kopā nav uzturējušies.

"Es uzaugu ļoti reliģiozā vidē un arī pēc iepazīšanās ar Filipu es biju visai reliģiozs, un, diemžēl, es ļāvu tam ņemt varu pār savām jūtām," atzīst Kenets.

Arī Keneta meita ir homoseksuāla, kura par to savam tēvam pastāstīja pirms 25 gadiem.

"Es neatceros, ko precīzi viņš teica, vien to, ka manas attiecības neilgs pat sešus mēnešus. Tēvs nebija pārāk pozitīvi noskaņots," stāsta Rebeka.

Kenets atzīst, ka tā bijusi ļoti sarežīta situācija. Viņš nav zinājis, ko atbildēt, jo, lai arī pats bija homoseksuāls, nav varējis to atklāt, tāpēc teica to, ko, viņaprāt, savam bērnam būtu atbildējis heteroseksuāls cilvēks.

Pēc šķiršanās Kenets mēģināja uzmeklēt Filipu, tomēr uzzināja, ka viņš pirms diviem gadiem devies mūžībā. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu