Nelaimē nonākušais mūziķis Gunārs Meijers: Šobrīd cīnos par kājām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas šlāgermūzikas skatuves leģenda, 300 pašsacerētu dziesmu, tostarp jau par klasiku tapušās “Meitene” autors Gunārs Meijers saskāries ar nopietnām veselības problēmām, kas būtiski ietekmē viņa dzīves kvalitāti, nesen informēja fonds "Līdzskaņa". Tagad mūziķis pastāstīja, ar kādam likstām saskāries.

Cilvēki tika lūgti ziedot mūziķa plaša spektra medicīniskajai palīdzībai, specializētajiem medikamentiem un rehabilitācijai. Mūziķis izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka jau 34 gadus sirgst ar 2. tipa diabētu.

"Gribu uzsvērt, ka pats nevienam neko neesmu lūdzis un sūdzējies. "Līdzskaņa", zinot par manām problēmām, to izdarīja manā vietā. Redziet, šobrīd cīnos par kājām... Cukura diabēts dara savu, tās pūst nost. Šobrīd Biķernieku slimnīcas ārsti dara visu, lai es palieku uz savām kājām.

Īkšķi kājām man jau ir melni, sākusies gangrēna. Bet ir ļoti dārgas zāles, ar kuru palīdzību varētu šī procesa tālāko gaitu apturēt,

izdevumam skaidroja mūziķis.

Viņa veselības stāvoklis kļuvis kritisks ārkārtas situācijas laikā, jo viņš pēc ārkārtas stāvokļa sākšanās "iestrēdzis" Norvēģijā, kur pietrūkušas zāles, insulīns, beigusies arī nauda. 

Tomēr arī šajā situācija mūziķis nenokar degunu un ir pārliecināts, ka ārstiem izdosies viņam palīdzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu