Foto ⟩ "Jāizmanto galva, kamēr tajā ir smadzenes." UFC zvaigzne atklāj biedējošu stāstu par savainojumu pēc cīņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

UFC zvaigzne Korijs Andersons savā "Instagram" kontā nācis klajā ar biedējošu stāstu par veselības problēmām, kas viņu piemeklējušas pēc vienas no cīņām.

Savā "Instagram" kontā Andersons papildus aprakstam par veselības problēmām un savainojumu ievietojis arī vairākus attēlus, kuros atspoguļots viņa ceļš uz atveseļošanos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey 'Overtime' Anderson (@coreya_mma) on

"Pēc pēdējās cīņas 21. februārī es devos vairāku stundu pastaigā un pazaudēju samaņu, sasitot savu seju pret grants ceļu. Slimnīcas ārkārtas nodaļā pavadīju nākamās piecas dienas. Man tika veikti dažādi testi, lai saprastu, kas ar mani notika. Tikos ar dažādiem ārstiem. Visi ārsti, izņemot vienu, teica, ka pie vainas bijusi smadzeņu trauma un ūdens trūkums organismā. Savukārt tas viens ārsts apgalvoja, ka mana sirds esot apstājusies un tas varot atkārtoties... cīņas laikā," raksta Andersons.

Protams, cīkstoņa sieva uz šādu vēsti reaģējusi ar bailēm, savukārt pats cīkstonis bijis dusmīgs. Andersonam esot bijis nepieciešams veikt vairākas sāpīgas procedūras, lai pārliecinātos, ka ar viņa sirdi viss ir kārtībā.

"Mana karjera tika pilnībā apstādināta, līdz bija skaidrs, ka ar manu sirdi viss ir kārtībā un es varu sacensties. Aizvadītajā pirmdienā es no slimnīcas aizgāju pēc savas pēdējās procedūras," turpina sportists.

"Saņēmu atļauju un ārsta vārdus: "Apsveicu, Andersona kungs, jūs varat atgriezties pie cilvēku piekaušanas"," atcerējās Andersons.

Cīkstonis pie notikušā vainoja mediķus, kuri pēc cīņas nebija veikuši pienācīgas pārbaudes, kā rezultātā viņš nākamos piecus mēnešus bija spiests dzīvot pa slimnīcām.

"Šis piecu mēnešu virpuļviesulis man ir devis jaunu perspektīvu uz daudzām lietām. Es esmu veterāns, kurš savas karjeras laikā ir cīnījies pārgalvīgi, neņemot vērā atpūtu un psihisko veselību. Līdz ar to es aicinu jūs, citus cīkstoņus, sekot savai veselībai, ja esat saņēmuši smagus sitienus cīņā vai treniņā. Man pietika ar to, ka mans dēls sēdēja man blakus slimnīcā, lai es saprastu, ka pēc cīņu sporta ir arī īsta dzīve un es gribu to izbaudīt," turpina sportists.

"Cīnieties gudri, trenējieties gudri, bet atpūtieties vēl gudrāk! Ir jāizmanto galva, kamēr tajā vēl ir smadzenes," nobeigumā uzsver Andersons.

Savas karjeras laikā Andersons ir izcīnījis 13 uzvaras, piedzīvojot piecas neveiksmes. Minētais februāra zaudējums Andersonam nāca no poļa Jana Blakoviča rokas.

Video: Blakoviča nokauts pret Andersonu 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu