Tiešraides arhīvs IZM informē par gatavošanos jaunajam mācību gadam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Šodien plkst.10 Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) informācijas centrā notiek preses konference par gatavošanos jaunajam mācību gadam.

Video: Preses konference 28. jūlijā

Lai nodrošinātu sekmīgu izglītības procesa norisi jaunajā mācību gadā, IZM sadarbībā ar Veselības ministriju un Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC) izstrādāja grozījumus Ministru kabineta noteikumos "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai", kurus šodien plānots izskatīt valdībā.

IZM atklāja, ka papildus tiek izstrādāti ieteikumi piesardzības pasākumu īstenošanai Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai - pirmsskolas izglītības iestādēm, vispārējās un profesionālas izglītības iestādēm, augstskolām un sporta pasākumiem.

Šie ieteikumi skaidrojot Ministru kabineta noteikumos ietverto prasību piemērošanu, un tiem esot ieteikuma raksturs.

Preses konferencē IZM sola iepazīstināt ar būtiskākajām dokumentos iekļautajām izmaiņām attiecībā uz mācību procesa organizēšanu.

Preses konferencē piedalīsies Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP), SPKC Infekcijas slimību un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs un Valsts izglītības satura centra vadītājs Guntars Catlaks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu