Porziņģis: Izslēgšanas spēlēs gatavojamies sacelt troksni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis sarunā ar vietējiem medijiem skaidrojis notikušo misēkli ar Covid-19 testu, kā arī stāstījis par sagatavošanos regulārās sezonas turpinājumam.

"Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis sestdien aizmirsa veikt koronavīrusa testu, kā rezultātā bija spiests izlaist pārbaudes spēli pret Indianas "Pacers".

"Tā bija mana kļūda. Brīvdiena mani nedaudz izsita no sliedēm... Vienkārši nokavēju testa veikšanu." 

"Diemžēl nevaru pagriezt laiku atpakaļ, lai kā arī to gribētu. Nebūt kopā ar komandu spēles dienā bija sāpīgi," teica Porziņģis, kuram pēc neveiktā Covid-19 testa vienu dienu nācās pavadīt karantīnā. "Nākotnē pārliecināšos, ka šādi starpgadījumi vairs nenotiks."

"Mavericks" pirms sezonas turpinājuma vēl paredzēta vēl viens pārbaudes mačs, taču tālu vairs nav izslēgšanas spēles, kas Porziņģim un arī viņa talantīgajam komandas biedram Lukam Dončičam būs pirmā šāda veida pieredze.

"Šie apstākļi ir nebijuši... Kad vēl vairāk iespējams dzirdēt spēles skaņas un apkārt notiekošo, iekšā rodas vēl lielāka liesma. Un tā bija tikai pārbaudes spēle," izsalkumu pēc basketbola raksturoja Porziņģis. "Dažbrīd laukumā jau bija dzirdams "trash talk". Domāju, ka jau pirmajās regulārā čempionāta spēlēs temps būs ļoti augsts, jo visi jau būs "play-off" jūtīs."

"Ne reizi vēl neesmu bijis izslēgšanas spēlēs, bet, ja reiz tagad jau krietni vairāk dzirdams, ko dara otra komanda, "play-off" noteikti būs vēl vairāk "trash talk". Tā noteikti būs interesanta vide, kurā atrasties, tāpēc ar nepacietību gaidu šo brīdi."

Piektdien "Mavericks" jau paredzēta pirmā oficiālā spēle pēc sezonas atsākšanās. Mačs iecerēts pret spēcīgo Hjūstonas "Rockets".

"Mēs nekoncentrējamies uz pretinieku sniegumu," teica Porziņģis. "Koncentrējamies uz savu un cenšamies kļūt labāki katrā elementā, katrā treniņā un gribam atsākt sezonu un izslēgšanas spēles, cik vien labā kondīcijā iespējams. Cenšamies sagatavoties, lai būtu visaugstākajā līmenī, lai varētu sacelt troksni "play off"," nobeigumā sacīja Porziņģis.

"Mavericks" līderis arī norādīja, ka turpmāk piedomās pie savas disciplīnas, jo apzinās, ka vairums pretinieku komandu mēģinās izprovocēt viņu, lai pēc iespējas ātrāk tiktu sakrāta piezīmju norma.

Savukārt galvenais treneris Riks Kārlails nevairījās teikt, ka otrdienas pretinieki pēdējā pārbaudes spēlē Filadelfijas "76ers" ir ražena auguma komanda, kurai patīk spēlēt fizisku basketbolu. 

"Mavericks" ar 40 uzvarām 67 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto pozīciju, bet zemāk esošajai Memfisas "Grizzlies" ir par astoņiem panākumiem mazāk.

Trešdien Orlando komandas uzsāka pārbaudes spēļu posmu pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit, nevis 12 minūtēm kā NBA sezonā.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu