"Esmu priecīga, ka mans laiks ir beidzies." 39 gadus veca kultūriste pēc nāves savā "Facebook" kontā "publicē" emocionālu vēstījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļā 39 gadu vecumā aizsaulē devās pazīstama angļu kultūriste Džemma Sisone. Vien stundas pēc sportistes nāves fanus un ģimeni pārsteidza viņas "Facebook" kontā publicēta ziņa.

Džemma Sisone bija angļu svarcēlāja un bikini modele, kura cīnījās ar vēzi. Pirmo reizi drūmā diagnoze viņai tika pavēstīta 2018. gada aprīlī. Diemžēl pēc neilga laika neārstējamas vēža šūnas tika konstatētas arī viņas mugurkaulā, aknās un vēderā.

Pēc cīņas ar nāvējošo slimību Sisone mira aizvadītajā trešdienā, sava jaunā vīra klātbūtnē, ar kuru sportiste apprecējās vien pirms diviem mēnešiem.

Neilgi pēc sportistes nāves viņas "Facebook" kontā parādījās aizkustinoša vēsts.

"Ja šis ir publicēts, tas nozīmē, ka beidzot esmu mirusi pēc nedēļām ilgas, pārlieku garas turēšanās. Es esmu satriekta par to, ka man nākas atstāt savus mīļos, bet priecājos, ka tieku prom to tā, par ko šī sasodītā slimība mani bija padarījusi," savā pēdējā vēstījuma ievadā rakstījusi sportiste.

"Patiesi ceru, ka dalīšanās ar manu stāstu un petīcija par sekundārām vēža pārbaudēm tiks ņemta vērā. Pat, ja tikai viens cilvēks varēs saņemt sev nepieciešamo palīdzību, es jutīšos, ka esmu izdarījusi ko labu," rakstīts paziņojuma turpinājumā.

Tāpat sportiste pateicās arī savam vīram un visiem tuviniekiem: "Nevaru pietiekami pateikties Rikam, kurš šajā drausmīgajā periodā man allaž bija blakus. Es gribu, lai mani tuvinieki zina, ka tagad sāpes un ciešanas ir beigušās. Es beidzot esmu mierā."

Sisones ieraksta nobeigumā bija īpašs vēstījums visiem, kuri to lasa.

"Dzīve ir īsa un mēs visi domājam, ka šādas lietas ar mums nekad nenotiks. Es tād domāju, un, ļaujiet man pateikt, ka tas var notikt ar jebkuru, kurš šo lasa. Līdz ar to dzīvojiet savu dzīvi uz pilnu krūti un neuztveriet nevienu un neko kā garantētu, jo neviens no mums nezina, kas mūs sagaida. Bet es pavisam noteikti esmu priecīga, ka mans laiks ir beidzies," rakstīts Sisones paziņojuma nobeigumā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu