Kā katra Zodiaka zīme uzvedas alkohola reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Alkoholiskie dzērieni katru ietekmē atšķirīgi. Vieni steidzas izkratīt dvēseli, kamēr citi, pagrābuši mikrofonu, dzied sen aizmirstas mīlas balādes. Uzzini, kā alkohols ietekmē katru Zodiaka zīmi, vēsta portāls "Instyle".

Auns

Aunam patīk lietot alkoholu diezgan lielos apmēros. Darīt un tad domāt - Auns sāk dzīvot pēc šīs shēmas, kad pārsniegta uzņemto alkoholisko dzērienu norma. Tajā pašā laikā viņa tieksme piedzerties un darīt spontānas lietas ir bīstama citiem - Auns viņus iesaista ekstrēmos piedzīvojumos un atstāj vienus, kamēr pats dodas gulēt. Mīļākais dzēriens: alus. 

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes būtība izpaužas pārmērīgā darbībā un vēlmē kaut ko sasniegt, pat ja nevienam tas nav vajadzīgs. Uzstādījis sev bezjēdzīgu mērķi, Vērsis steidzas uz priekšu, nevienu neuzklausot. Un tad viņš attopas ballītē bez naudas un jau izdzertu alkohola pudeli. Mīļākais dzēriens: sarkanvīns un šņabis. 

Dvīņi

Dvīņi dzer tikai, ja tas nāk par labu viņu karjerai, piemēram, kādā korporatīvajā pasākumā, tāpēc šīs zīmes pārstāvji reti kļūst par alkoholiķiem. Dzeršana vien viņiem ir nedabiska. Alkohols Dvīņu skatījumā ir svētki, nekas vairāk. Cita lieta, ka viņu izturība ļauj pagarināt šos svētkus līdz nākamajai dienai, vai līdz pēdējais kompanjons nokrīt zem galda. Mīļākais dzēriens: vīns, tekila. 

Vēzis

Vāja psihe un vājš vēders ir labi iemesli, lai izvairītos no alkohola. Un tas noteikti ir iemesls, lai uzturētu sevi stingrās robežās. Pretējā gadījumā Vēža pavadoņi svētkos saskarsies ar diviem pārsteigumiem - nepiemērotu izturēšanos un izteikumu riskantu vaļsirdību. Vienkārši sakot, Vēzis, kurš ir pārmērīgi iedzēris, var raudāt, kad visi smejas, un vienlaikus izstāstīt visus savus intīmākos noslēpumus. Mīļākais dzēriens: šampanietis, vīns. 

Lauva

Augsts statuss, vadība un izrādīšanair mīļākās Lauvas nodarbes. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nedzers alu lētā studentu bārā. Tomēr Lauvai vienmēr jāsaglabā modrība, lietojot jebkuru alkoholisko dzērienu, jo viņš ātri vien var pazaudēt savu autoritāti. Iereibušais Lauva zaudē izturību un kļūst smieklīgs. Tā viegli var kļūt par katastrofu. Mīļākais dzēriens: jebkas dārgs.

Jaunava

Jaunava vai nu nelieto alkoholu, vai arī viņu tas neinteresē, vai tas slikti ietekmē viņu labsajūtu. Protams, ir izņēmumi, ja Jaunava ņem glāzi pēc glāzes. Parasti tas notiek zinātkāres vai garšu kārpiņu apmierināšanas dēļ. Jaunavām patīk viss jaunais, taču mīl arī kaut ko atšķirīgu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji noteikti nedzers daudz. Mīļākais dzēriens: kaut kas eksotisks. 

Svari

Viņiem, tāpat kā Jaunavām, patīk rafinēti, interesanti dzērieni, taču, atšķirībā no saprātīgajām Jaunavām, Svari neprot apstāties. Viņi pārvērš dārga viskija degustāciju par riskantu skrējienu pudeles dibena virzienā. No rīta, mēģinot atgriezties normālā stāvoklī, viņi sevi ienīst morālo paģiru dēļ, bet neizdara secinājumus. Nākamreiz viņi uzkāpj uz tā paša grābekļa. Mīļākais dzēriens: vīns, viskijs.

Skorpions 

Visa Skorpiona savaldība nonāk miskastē pēc trešās glāzes. Uzkrātās emocijas spiežas laukā un tas var nopietni sarežģīt ballīti. Tajā pašā laikā Skorpions, neatkarīgi no tā, cik viņš ir piedzēries, klausās un uzklausa citus. Mīļākais dzēriens: viskijs, šņabis, vīns. 

Strēlnieks

Strēlnieks dzers, ja sirds tā lūdz. Ja dvēsele neprasa, Strēlnieks pudelei nepieskarsies. Ja viss ir tā, kā vajadzētu, Strēlnieks būs pēdējais, kurš aizies gulēt. Bet bieži vien viņam apnīk, Strēlnieks sāk sūdzēties par savu sūro dzīvi, aprunāt citus un beigu galos, pamatīgi noguris, dodas gulēt. Mīļākais dzēriens: šņabis. 

Mežāzis

Mežāziem ir melnbaltas attiecības ar alkoholu, bez izņēmumiem: viņi vai nu aktīvi dzer, arī vieni, vai arī dzer tāpat, bez intereses. Reti sastopams Mežāzis, kurš dzertu ar mēru. Turklāt alkohols neizkrāso Mežāža dzīvi un nemaina noskaņu: ja šīs zīmes pārstāvis ir intraverts, pāris glāzes vīna viņu nepadarīs par uzņēmuma dvēseli. Mīļākais dzēriens: jebkas. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs gandrīz vienmēr dzer citu un  sabiedrības labā. Dzeršanas laikā atveras viņa radošās čakras, kas nozīmē "tagad es tev lasu Brodski" vai "filmēsim filmu ar iPhone". Tomēr Ūdensvīram ballīte beidzas ātri - pēc vārdiem "Freids saka, ka visi ir sapņu ieslodzītie", viņš pārstāj mocīt skatītājus ar dzeju un nokrīt ar seju salātos. Mīļākais dzēriens: šampanietis, vīns. 

Zivis

Zivis zina, kā dzert, un vienmēr izskatās prātīgi. Bet viņi nespēj savlaicīgi nospiest bremzi un parasti ir pakļauti pārmērīgai melošanai. Zivīm vispareizākais ir izvairīties no alkohola jebkādā daudzumā, par normu izvēloties sulas, ūdeni un prātu. Mīļākais dzēriens: jebkas stiprs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu