Divus apsūdzētos lietā par pērn Krāslavā līdz nāvei piekauto vīrieti atbrīvo no apcietinājuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pixabay.com

Divus no nepilngadīgajiem, kurus apsūdz jauna vīrieša nāvējošā piekaušanā pērn Krāslavā, kā arī draudu izteikšanu, tiesa atbrīvojusi no apcietinājuma, aģentūrai LETA pavēstīja Daugavpils tiesas priekšsēdētāja palīdze Aiga Trokša-Traško.

Aizvadītajā tiesas sēdē krimināllietā divām apsūdzētajām personām izvērtēta apcietinājuma turpmākās piemērošanas nepieciešamība un grozīts piemērotais drošības līdzeklis uz tādu, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Savukārt trešajam apsūdzētajam kā drošības līdzeklis bija piemērota policijas uzraudzība, un tas netika grozīts.

Krimināllietas iztiesāšana turpināsies 30. oktobrī plkst. 9.30.

Saistībā ar to, ka apsūdzētie ir nepilngadīgi, lietas iztiesāšana notiek slēgtās tiesas sēdēs.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka lietu skatīs tiesnese Geļena Simoņuka.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Jau ziņots, ka pērn 20. jūlijā visi trīs apsūdzētie aplenca cietušo pie kafejnīcas Krāslavā un ar rokām un kājām izdarīja sitienus pa cietušā seju, galvu un ķermeni. Pēc tam viņi atstāja cietušo bezpalīdzības stāvoklī un aizbēga no notikuma vietas. Viens no apsūdzētajiem, dodoties prom, izteica arī draudus cietušā draudzenei.

Policija izsaukumu uz kautiņu Krāslavas centrā, netālu no izklaides vietas, saņēma 20. jūlija naktī. Cietušo, 1990. gadā dzimušu vīrieti, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi nogādāja Daugavpils reģionālajā slimnīcā, kur gan neizdevās glābt viņa dzīvību.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu