Oficiāli paziņots Nurmagomedova nākamās cīņas jaunais datums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Jūlija sākumā mūžībā devās jaukto cīņas mākslu (MMA) sabiedrībā ļoti cienītais treneris un Habiba tēvs Abdulmanaps Nurmagomedovs. Krievijas medijos pat parādījās spekulācijas par cīkstoņa karjeras noslēgšanos, bet UFC prezidents šādas runas ir kliedējis, oficiāli apstiprinot Nurmagomedova nākamās cīņas datumu.

Runas par Nurmagomedova karjeras beigām jau iepriekš noliedza arī viņa menedžeris Ali Abdelazizis. Tagad ar oficiālu paziņojumu klajā nācis arī UFC prezidents Deina Vaits, kurš iepriekš izteicās, ka dos Nurmagomedovam visu nepieciešamo laiku, kas nepieciešams viņa cīkstoņa sēru procesam.

Oriģināli Nurmagomedova un Geiči cīņa bija paredzēta 19. septembrī, bet tā tika pārlikta.

"Tas notiks, varu jums pateikt šeit un tagad. Tā cīņa notiks - Habibs pret Geiči, 24. oktobrī," Vaitu citē CNN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay ready

A post shared by Ali (@aliabdelaziz000) on

Tāpat Vaits arī lika noprast, ka nākamā cīņa pēc dueļa ar Geiči varētu būt Nurmagomedova karjeras pēdējā, spekulējot ar scenāriju, kurā dagestānietis uzveic Geiči.

"Nākamā cīņa viņam ir pret Geiči. Es nezinu, kas varētu būt viņa pēdējais pretinieks cīņā par 30. uzvaru. Es nezinu. Tas varētu būt Makgregors. Es zinu, ka Konors to grib jau kopš iepriekšējās viņu cīņas," skaidro Vaits, pieminot arī leģendārā kanādieša Džordža Sentpjēra vārdu.

Nurmagomedovs savas karjeras 28 dueļos ir izcīnījis tikai uzvaras. Pēdējo reizi dagestānietis oktagonā devās 2019. gada septembrī, uzveicot amerikāni Dastinu Porjē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu