"Viņš atdzīvojās?" Krievijā bijušais bokseris ielu kautiņā nogalina vīrieti (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Naktī uz 27. jūliju Krievijas pilsētā Barnaulā kādā ielas kautiņā bijušais bokseris un kikboksa čempiones Lilijas Vorogušinas draugs Mihails Starcevs nogalināja vīrieti, kurš nekārtības mēģināja izšķirt.

Mirušā vīrieša vārds ir Pāvels Rohlovs un viņam bija 40 gadi.

Internetā noplūdušajā video redzams, ka Barnualā uz ielas ir izcēlies masu kautiņš un viens no tā centrālajiem personāžiem bija tieši minētais Starcevs. Vienā no nekārtību epizodēm kāds vīrietis gatavojās uzbrukt zemē guļošam vīrietim, bet Rohlovs mēģināja to nepieļaut.

Nākamajā mirklī sekoja liktenīgais Starceva sitiens. Bijušais bokseris Rohlovam uzbruka ar sitienu no muguras, kā rezultātā Rohlovs ar galvu atsitās pret asfaltu. Diemžēl 40 gadus vecais vīrietis no gūtajiem triecieniem galvas rajonā gāja bojā.

Pēcāk savā "Instagram" kontā vēl citu video ievietoja Rohlova sieva Svetlana. Minētajā video redzams, ka Starcevs, uzbrūkot kādam citam vīrietim, kliedz: "Viņš atdzīvojās?! Viņš atdzīvojās?!" Uz šādiem Starceva jautājumiem no aizkadra atskanēja kādas sievietes atbilde: "Nē, uz tava vārda ir nāve."

Krievijas mediji ziņo, ka konflikts iesācies, jo Starceva kompānija, kurā bijusi arī Vorogušina, mēģinājuši uzbrukt invalīdam, ko gan savā liecībā policijai kikboksere ir noliegusi, apgalvojot, ka minētā persona neesot bijusi ar invaliditāti. Tāpat Vorogušina uzsver, ka mirušā Rohlova sieva pēc incidenta alkohola reibumā esot sēdusies pie auto stūres.

Vorogušina no aresta ir atbrīvota, bet Starcevam draud līdz pat 15 gadu ilgs cietumsods.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu