Tramps slavē ārsti, kura paudusi, ka ārstēšanā tiek izmantots citplanētiešu DNS un izstrādātas vakcīnas pret reliģiozitāti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ASV prezidents Donalds Tramps
ASV prezidents Donalds Tramps Foto: AFP / Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps veltījis atzinīgus vārdus ārstei, kura noraidīja ideju par sejas masku nēsāšanu, lai ierobežotu Covid-19, kā arī paudusi, ka medicīniskā ārstēšanā izmanto citplanētiešu DNS un vairākas ginekoloģiskas problēmas izraisa sapņi par seksu ar dēmoniem.

Grupa halātos tērptu ārstu pirmdien, 27. jūlijā, publicēja video, kurā pauda virkni neprecīzu pieņēmumu par koronavīrusu, kas bija pretrunā ar oficiālajām vadlīnijām. Ārstu vidū bija sieviete, kura stādījās priekšā kā Stela Imanuela un sacīja: "Nevajag maskas. Ir zāles."

ASV prezidents "Twitter" dalījās ar video versiju, kas ātri tika skatīts desmitiem tūkstošu reižu "Facebook" un "Youtube" pirms abi uzņēmumi to izdzēsa, jo video satur nepatiesu informāciju par sabiedrības veselību. Prezidenta dēla Donalda Trampa juniora "Twitter" konts uz 12 stundām tika ierobežots pēc tam, kad viņš dalījās ar video, rakstot, ka tas "jāredz visiem".

Preses konferences laikā Baltajā namā otrdien Tramps pauda nesapratni, kāpēc tā saukto "Amerikas frontes līnijas ārstu" video izņemts, uzsverot, ka Imanuela sacīja, ka Covid-19 pacientus ārstējot ar hidroksihlorhinīnu. Prezidents ilgstoši slavinājis malārijas ārstēšanā izmantotās zāles, neskatoties uz to, ka hidroksihlorhinīnu neiesaka izmantot koronavīrusa ārstēšanai.

"Es nezinu, kāpēc," Tramps sacīja žurnālistiem. "Es domāju, ka viņi ir ļoti cienīti ārsti. Tur bija sieviete, kura bija spīdoša savos izteikumos par to, un viņai bijuši lieliski panākumi."

Taču CNN Baltā nama korespondente Keitlena Kolins izaicināja prezidentu. "Sieviete, par kuru sacījāt, ka viņa ir "lieliska ārste", video, ko retvītojāt vakar, sacīja, ka maskas nestrādā un ka ir zāles pret Covid-19, par šīm abām lietām eksperti sacījuši, ka tās nav patiesas."

"Viņa arī veidojusi video, kuros apgalvots, ka ārsti taisa zāles, izmantojot citplanētiešu DNS, un mēģina izveidot vakcīnu, kas padara imūnu pret pievēršanos reliģijā," sacīja žurnāliste.

"Varbūt tas ir viens un tas pats cilvēks, varbūt nav, bet varu pateikt šo. Viņa bija redzama kopā ar daudziem citiem ārstiem. Viņi bija lieli hidroksihlorhinīna fani, un man likās, ka viņa bija iespaidīgā tādā ziņā, no kurienes viņa nāca - es nezinu, no kuras valsts viņa ir - bet viņa sacīja, ka bijuši milzīgi panākumi ar simtiem dažādu pacientu," sacīja manāmi aizkaitinātais Tramps.

"Un es domāju, ka viņas balss bija svarīga, bet es par viņu neko nezinu."

Kolinsa uzdeva papildjautājumu, bet Tramps pēkšņi pārtrauca preses konferenci, sakot "OK, liels paldies visiem" un atstājot telpu.

Imanuela ir Teksasā reģistrēta ārste, vēstīja portāls "The Daily Beast". Viņā bieži apgalvojusi, ka ginekoloģiskas problēmas, piemēram, cistas un endometriozi patiesībā rada sapņi par seksu ar dēmoniem un raganām. Viņa paudusi, ka mūsdienās ārstēšanā izmanto citplanētiešu DNS un ka zinātnieki gatavo vakcīnu pret reliģiozitāti, vēstīja portāls.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu