"Viņš nervozēja un svīda." Rīgā vīrietim likumsargu acu priekšā izkrīt šļirce

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šlirce.
Šlirce. Foto: Edijs Pālens/LETA

No kāda pāri ielai skrienoša vīrieša kabatas policistu acu priekšā izkrīt šļirce. Tas, protams, pievērsa likumsargu uzmanību, un nelielais skrējēja misēklis viņu pamatīgi iegāzis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pelēkā "Volkswagen" un tajā sēdošo vīru tikšanās ar policiju sākusies ar tikai vienu aizdomīgu acumirkli, kuru policisti nav palaiduši garām nepamanītu.

Tikai mirkli iepriekš, likumsargi, patrulējot Bruņinieku ielā, bija ievērojuši kādu vīrieti, kurš steidzīgā solī skrēja pāri ielai, kad viņam no kabatas izkritusi šļirce.

Kungs to izlicies nemanām un veikli ielēca ielas malā stāvošā auto pasažiera vietā, pēc kā auto drīz vien uzsācis kustību. Protams, ka šāda steiga raisījusi policistu interesi, tādēļ vīri nolēmuši mirkli sekot, lai paskatītos, kas tad abiem kungiem aiz ādas.

Lai arī autovadītājs jau pēc pirmā pieprasījuma apturējis savu braucamrīku, policisti pamanījuši, ka abi nervozē. Iepriekš Bruņinieku ielā ievērotā vīra pieri klājuši sviedri un viņš acīmredzot centies izvairīties no policistu skatieniem.

Rezultātā pie pasažiera atrasti divi prāvi maisiņi ar, domājams, amfetamīnu, kā arī nezināmas izcelsmes tabletes, kas nu nosūtītas uz ekspertīžu centru, un elektroniskie svari. Savukārt "Volkswagen" stūrētājs, vēlāk nonākot ekspertīžu centrā, atteicies veikt narkotiku testu.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu