"Viņš visu laiku grib dzert." UFC debitants velta asus izteikumus Konoram Makgregoram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Hamzats Čimajevs
Konors Makgregors un Hamzats Čimajevs Foto: AFP / Scanpix / Apollo kolāža

Konors Makgregors savas karjeras laikā UFC ir iemantojis bēdīgu slavu un pietiekami daudz ienaidniekus. Pavisam nesen pie lielā "loma" nolēma ķerties UFC uzlecošā zvaigzne Hamzats Čimajevs.

Teorētiski Čimajevu par debitantu nevar nosaukt, jo aizvadītajā nedēļas nogalē 26 gadus vecais cīkstonis izcīnīja savu otro uzvaru, bet savas karjeras pirmās divas UFC cīņas sportists aizvadīja vien ar 10 dienu intervālu.

Čimajevs pamatoti fanu vidū tiek dēvēts par nākamo Nurmagomedovu jeb "Habibu 2.0". Arī Zviedrijas cīkstonis, līdzīgi kā Nurmagomedovs, dod priekšroku cīņas novirzīšanai pie oktagona sienas un ar sitieniem uzbrukt parterī. 

Nevienam nav noslēpums, ka Nurmagomedova un Makgregora attiecības ir, maigi izsakoties, naidīgas. Pēc savas pēdējās uzvaras preses konferencē pie Makgregora ķērās klāt arī Čimaevs.

"Man nepatīk šis puisis [Makgregors], jo viņš sit vecus cilvēkus. Viņš visu laiku grib dzert. Viņš nav īsts džentlmenis un izrāda sliktas personas iezīmes. Es viņu ļoti gribu sašķaidīt," sacīja "Habibs 2.0".

Turpinājumā jaunais cīkstonis uzsvēra, ka ir gatavs pāraudzināt bēdīgi slaveno īru: "Es gribu viņu salabot, izšķaidīt oktagonā. Es viņam teikšu: "Ja tu sit vecus vīrus, es ar tevi būšu šeit, būrī." Katru reizi, kad viņš iesitīs vecam vīram, es viņu dabūšu uz būri, lai pārliecinātos, ka viņš ciena vecākus cilvēkus."

Šādi jaunā sportista izteikumi, protams, ir apsveicami, jo tie parāda, ka viņš apzinās, ar kādu pieeju ir iespējams promotēt savas cīņas. Tomēr ir jāsaprot, ka par cīņu pret Makgregoru Čimajevs šobrīd nevar pat sapņot. 

Kamēr kopš Čimajeva pirmās cīņas UFC nav pagājis pat pusmēnesis, Makgregors ir, iespējams, visu laiku lielākā UFC zvaigzne. Pie tam īrs ir noslēdzis karjeru un arī, ja viņš atgriezīsies oktagonā, tas, visticamāk, notiks pret jau pieminēto Nurmagomedovu, vai kādu no 77 kilogramu divīzijas (kurā cīnās arī Čimajevs) augšgala vīriem.

Čimajevs savā profesionālajā karjerā ir aizvadījis astoņas cīņas, uzvarot tās visas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu