Desmit ieteikumi, kurus atcerēties pirms īsziņu sūtīšanas bijušajam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Komunikācija internetā ir kļuvusi par vieglāko un ātrāko saziņas veidu. Sēžot vienatnē ar datoru, viegli prātā var ienākt doma: varbūt uzrakstīt cilvēkam, ar kuru ir tik daudz patīkamu atmiņu? Desmit noteikumi, kas jāzina pirms sāc rakstīt savam bijušajam, raksta "Wday".

1. Ierobežo emocijas

Varbūt pietrūkst nevis cilvēka, bet emocijas, kuras piedzīvojāt, sazinoties ar viņu, un mīlestības piepildītais stāvoklis. Šajā gadījumā jūs, visticamāk, vēlēsieties atkal justies laimīgs kaut vai pāris minūtes. Ja jūs uzrakstīsiet ziņu un nepiedzīvosiet vecās sajūtas, tad jums nāksies vilties. Tāpēc pirms komunikācijas iemesla izdomāšanas rūpīgi pārdomājiet, vai tas jums ir vajadzīgs.

2. Nedod savam bijušajam iemeslu būt laimīgam 

Iedomājieties, ka jūs nosūtījāt ugunīgu īsziņu ar mīlestības deklarāciju un atvainošanos par visu, ko izdarījāt. Ja bijušais jums neatbild, tad var ciest jūsu pašnovērtējums, un tad jūs riskējat nonākt depresijā. Bet jūsu bijušā pašnovērtējums noteikti palielināsies, jo, tā kā jūs rakstāt viņam, nevis viņš jums, tad nav šaubu, ka viņš ir ideāls, un jūs joprojām sapņojat būt kopā ar viņu.

3. Visas svarīgākās lietas saki personīgi

Ja domājat, ka attiecības var atjaunot, tad īsziņa, kurā izkratāt sirdi, visticamāk, nepalīdzēs. Labāk aprunāties ar savu bijušo mīļāko aci pret aci. Ir maz ticams, ka jūs pat ar emocijzīmju palīdzību varēsit nodot savu dvēselisko ziņojumu. Ir ļoti maza iespēja, ka viņu interesēs jūsu sirdi plosošā ziņa, bet ir lielāka iespēja, ka viņš nespēs pretoties jūsu sievišķīgajam šarmam klātienē. 

4. Atceries: vīrietim ir jāsper pirmais solis.

Nav ieteicams pirmajai rakstīt savam mīļotajam. Labāk pagaidīt kādu laiku. Varbūt viņš pats nevarēs izturēt atšķirtību no jums un piezvanīs. Tas ir cits jautājums, ja jūs esat iniciējis šķiršanos, taču tomēr šajā gadījumā labāk nav steigties atvainoties, bet mierīgi novērtēt situāciju. Varbūt labāk ir tā kā ir?

5. Atceries, kāpēc jūs izšķīrāties

Ja jūs pārtraucāt attiecības, tad kaut kas noteikti nogāja greizi. Tā varbūt bija nodevība, aizvainojums vai arī reti tika dāvinātas dāvanas un komplimenti. Vai varbūt viņš ir tikai slinks vai ļauns? Pat ja jūs neesat šķiršanās iniciators, padomājiet uzmanīgi, varbūt jums bija iemesls pārtraukt attiecības. Centieties biežāk atcerēties savas bijušās otrās puses trūkumus. Šī ir lieliska motivācija nerakstīt un nezvanīt viņam.

6. Izanalizē savu galveno motīvu

Kāpēc ir tik liels kārdinājums rakstīt savam bijušajam? Varbūt vienkārši ir garlaicīgi? Aizpildiet savu laiku. Piemēram, apmeklējiet peldēšanas vai fitnesa nodarbības. Plānojiet savu dienu tā, lai vienkārši neatliktu laika nožēlot šķiršanos. 

7. Izvairies no apkārtējo spiediena

"Visas draudzenes ir kopā ar puišiem, un es esmu viena." Turklāt draugi mēdz pieliet eļļu ugunij, sakot, ka jūs bijāt tik skaists pāris. Protams, šajā gadījumā jūs sākat justies vientuļi. Mēģiniet paskatīties uz situāciju no otras puses: neviens nav pamests, visi ir brīvi un apsverat cienīgus kandidātus, kas iekarotu jūsu roku un sirdi.

8. Pārbaudi informāciju 

Ja dzirdat baumas, ka jūsu bijušais mīļākais joprojām ir vientuļš, tad nesteidzieties tām ticēt, bet diezgan uzmanīgi pārbaudiet šo informāciju. Pretējā gadījumā jūs varat nonākt neērtā situācijā.

9. Atbrīvojies no viltus ilūzijām 

Nedomājiet, ka, ja kāds puisis tevi krāpis, tad šī bija pirmā un pēdējā reize. Visticamāk, viņš jūsu vēlmi atsākt komunikāciju uztvers kā savas darbības apstiprinājumu. Tātad, ja jums šķiet, ka jūs spēsit pilnībā pārveidot cilvēku sev, tad tās ir veltas cerības, un tas attiecas ne tikai uz lojalitātes trūkumu, bet arī uz jūsu bijušā negatīvajām īpašībām un ieradumiem.

10. Neesi savtīgs

Pat ja jūs palikāt ar savu bijušo mīļāko siltajās draudzīgajās attiecībās, jums nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot viņa laipnību un vērsties pie viņa ar dažādiem lūgumiem: palīdzēt veikt remontu vai pārvietot dīvānu. Ar šādu izturēšanos jūs riskējat pilnībā sagraut attiecības ar cilvēku, kurš jums agrāk bija tik tuvs un dārgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu