Zināms, kuri treneri asistēs Skudram uz Rīgas "Dinamo" komandtiltiņa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Pētera Skudras palīgiem trešdien kļuvuši Aleksandrs Ņiživijs un Raimonds Vilkots, bet fiziskās sagatavotības trenera amatā darbu turpinās Raivis Miezāns, vēsta klubs.

Vilkoits iepriekšējā sezonā bijā Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba "Rīga" komandas galvenais treneris, bet Ņiživijs - viņa asistents. Šo speciālistu vadībā komanda iekļuva MHL čempionāta "play-off" turnīrā, kur pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

1990.gadā dzimušais Raimonds Vilkoits pēc hokejista karjeras noslēgšanas 2017.gada vasarā kļuva par "Rīga" galvenā trenera palīgu, bet 2019.gadā tika iecelts par komandas galveno treneri.

1976.gadā dzimušais Ņiživijs ir ilggadējs Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo" uzbrucējs, kurš pēc spēlētāja karjeras beigām 2014.gada vasarā sāka strādāt kā treneris "Dinamo" kluba sistēmā, šajā laikā esot gan vienības galvenā trenera asistents, gan uz īsu brīdi - "Rīga" komandas galvenais treneris, bet pēc tam arī šīs komandas galvenā trenera palīgs. Nepilnu sezonu Ņiživijs strādāja arī kā "Lido" vienības galvenais treneris Latvijas čempionātā.

Savukārt 1987.gadā dzimušais Miezāns fiziskās sagatavotības trenera pienākumus "Dinamo" komandā veic kopš 2016.gada vasaras.

Jau vēstīts, ka "Dinamo" otrdien panāca vienošanos ar Miku Indraši, Mārtiņu Dzierkalu, Kristapu Zīli, Robertu Mamčiču, Emīlu Ģēģeri un Danielu Bērziņu.

Līdz ar viņu pievienošanos komandai "Dinamo" šobrīd ir līgumi ar septiņiem uzbrucējiem un diviem aizsargiem, bet vēl 14 hokejisti kluba nometnē atrodas ar pārbaudes laika līgumiem.

Kopumā pārbaudes laika līgumi noslēgti ar diviem vārtsargiem, četriem aizsargiem un astoņiem uzbrucējiem.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu