Katrīne Sauliete skarbi atbild anonīmajiem kritiķiem: Cilvēku stulbumam nav robežu! (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Katrīne Sauliete sava "Instagram" profila īsajos stāstiņos ievietojusi video, kurā atbild uz anonīmu komentētāju apsūdzībām. 

Nikni un kritiski komentāri nav nekāds jaunums. Šoreiz neglaimojošas piezīmes kādā anonīmā forumā veltītas Saulietei. Influencere gan izlēma neklusēt un atbildēt savām nelabvēlēm.

"Ir tāds interesants forums, no kura man sūta visu laiku ekrānuzņēmumus. Mani apspriež man nepazīstami cilvēki, tie nav mani draugi," stāsta Katrīne.

"Es varu pateikt vienu - cilvēku stulbumam nav robežu. Kārtējā meitene kaut ko sadomājusies, salasījusies, raksta, bet es vienkārši esmu šokā," komentē Sauliete. 

Anonīmā komentētāja raksta, ka Sauliete reklamē preces, kuras patiesībā vispār nepalīdz. Sieviete gribējusi pirkt Saulietes reklamēto līdzekli noberztām kājām, taču tad, kad kādā Saulietes "Instagram" fotogrāfijā redzējusi viņas potītes, kas it kā pārklātas ar pušumiem, no pirkuma atteikusies. 

"Pēc tam, kad es izlasu komentāru par mani, es palasu tos cilvēku tekstus un domāju, vai tiešām es esmu stulba? Nopietni, meitenes?" sašutumu neslēpj Sauliete. 

"Instagram" īsajā videoklipā Sauliete parāda, ka ar viņas potītēm viss ir kārtībā un tie ir kārtējie meli. 

"Kā var ticēt tiem forumiem? Kā var teikt, ka es esmu kaut kāda nenormālā? Tāpēc man ļoti patīk grupas "Musiqq" dziesma, kurā ir vārdi "lai jau runā tev aiz muguras, jo viņi ir aiz muguras, bet tu esi priekšā"," par kritiķiem izsakās sieviete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu