Sedokova atklāj, ka septiņu gadu vecumā viņu centies izvarot mātes draugs (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Anna Sedokova biogrāfiskā grāmatā "Es esmu stipra. Es ar to varu tikt galā" atklāj šokējošas savas dzīves detaļas. 

Reti kurš ir gatavs atklāti visiem stāstīt par savas dzīves traumatiskajām pieredzēm, bet Anna Sedokova ir viena no šīm slavenībām. 

Sedokovas vecāki izšķīrās un viņa atceras savu bērnību kā periodu, kurā vecāki nemitīgi cīnījās. Kādu laiku Anna dzīvoja pie tēva radiem Tomskā, pēc tam māte aizveda viņu uz Kijevu. Pavisam neilgi pēc ierašanās Kijevā sievietei bija istabas biedrs, kurš izrādījās pedofils.

"Es esmu bērns, pie kura naktī septiņu gadu vecumā atnāca mātes draugs un mēģināja izvarot. Esmu cilvēks no ģimenes ar netīrāko šķiršanos, mirušu tēvu un naidu pret vecākiem," viņa rakstīja vietnē "Instagram".

Sedokova nesniedza sīkāku informāciju, bet paskaidroja, ka viņai joprojām ir briesmīgas iekšējas sāpes, kuras paliks uz mūžu

"Es biju ievainota, ļoti sāpināta, neizturami sāpināta," piebilda Sedokova.

Annas attiecības ar māti nav tās labākās. Sieviete neatbalstīja dziedātāju, kad viņa vēlējās pamest savu pirmo vīru.

"Ja es tad, 21 gada vecumā klausītos mātē, kura man teica, ka esmu veca, šķirta sieviete, nevienam nevajadzīga, es joprojām dzīvotu pie sava vīra - alkoholiķa," iepriekš atzina Sedokova.

Savukārt jaunākajā intervijā Sedokova atzina, ka viņa pēc briesmīgā notikuma par to pastāstījusi mammai, bet māte pēc pāris gadiem ar cilvēku, kas centies viņu izvarot, ieradusies mūziķes dzimšanas dienas svinībās. 

"Tas ir tik sāpīgi, ka es to pat nespēju uzrakstīt grāmatā," stāstīja mūziķe.

Tagad Anna Sedokova ir veiksmīga dziedātāja un biznesa sieviete. Slavenību pavisam nesen, kopīga atvaļinājuma laikā, bildināja latviešu basketbolists Jānis Timma. Viņa bez vilcināšanās piekrita. "Es apsolu, ka kļūšu par labāko sievu tev un tikai tev, labāko draugu un partneri, labāko māti mūsu bērniem," solīja dziedātāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu