Erotisko romānu autore Karīna Račko publisko savas jaunās grāmatas nosaukumu un video rullīti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Ekrānuzņēmums no video

Erotisko romānu autore Karīna Račko atklājusi savas gaidāmās piektās grāmatas nosaukumu, kā arī publiskojusi tā kaislīgu un juteklisku reklāmas video rullīti. 

Tapis zināms, ka grāmatai dots nosaukums "Netīrā". Tā grāmatu plauktos nonākšot septembrī. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina) on

„Sekss ir žilete… Nekas neizkropļo tik nežēlīgi kā netīras jūtu spēles,” vēstīts videoklipā, kuram mūziku – dziesmu “Tu neatlaid” ar Karīnas Račko vārdiem – sacerējis mūziķis Renārs Veličko. Dziesma iedziedāta duetā ar Baibu Rancāni.

“Grāmatas galvenā varone cenšas atgūties no traumatiskām, zemiskuma un liekulības pilnām attiecībām, kas viņai iedvesušas pārliecību – viņa ir derīga tikai seksam,” par jauno romānu stāsta autore. “Šī vairs nebūs cukursalda pasaka. Šis ir mans tumšākais un smagākais darbs.”

“Karīna Račko savās grāmatās ar smalku estētiku atklāj cilvēka psiholoģiju un paver jaunu redzesleņķi skatam uz sievieti,” tā Račko daiļradi raksturo rakstnieks, astoņu vēsturiski biogrāfisku romānu autors Jānis Ūdris.

Zobārstes Karīnas Račko iepriekšējās grāmatas “Saplēstās mežģīnes”, “Debesis pelnos”, “Samaitātā” un “Sasietā” tikušas pārdotas vairāk nekā 40 000 eksemplāros, gūstot Latvijas mērogam neraksturīgus panākumus un padarot autori par mūsdienu veiksmīgāko latviešu rakstnieci.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu