Skandalozā blogere Yana Bruk dalās ar jauniem kadriem no savas pārtapšanas Mildas tēlā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rīgā dzīvojošā skandalozā un kolorītā blogere Jana Bruka (Yana Bruk) jaunākajā fotosesijā pārtapa par Latvijas simbolu - Mildu (Brīvības pieminekli).  Nu viņa dalījusies ar jauniem kadriem no interesantās fotosesijas. 

Atgādinām, ka blogere dalījās ar kadriem, kuros ir nokrāsota zaļā krāsā, atdarinot Mildas tēlu. Kadros viņa pozē gan pie paša Brīvības pieminekļa, gan ir iemūžināta dažādās Rīgas vietās. Rokās Bruk fotogrāfijās tur trīs zeltītas zvaigznes. 

Jaunākajās fotogrāfijās viņa turpināja priecēt interesentus ar skatiem no sava ikoniskā tēla. 

Bruk ierakstam pievienoja arī aprakstu latviešu valodā, kas bija identisks viņas iepriekšējam vēstījumam krievu valodā. Tajā viņa paskaidroja, kādēļ izvēlējusies izveidot šādus foto.

"Kāpēc es vispār izlēmu parādīt jums Mildu tieši šādā skatā, kā jūs redzat šajās fotogrāfijās? Viss ir vienkārši, es uzskatu, ka Milda ir brīva! Tik pat brīva kā mēs! Brīvi var pavadīt savu brīvdienu, staigājot pa savu pilsētu, smaidot garāmgājējiem (beidzot uz sejas ir smaids).

Brīva no visiem stereotipiem, kurus mums uzspiež visas vēstures garumā. Es jums parādu viņu tādu, kāda viņa varētu būt tagad, mūsdienās!" rakstīja blogere.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu