Katras Zodiaka zīmes lielākie trūkumi attiecībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Mums katram ir savi trūkumi, taču dažas partnera rakstura iezīmes ir ļoti grūti pieņemt. Tomēr, ja vēlaties uzturēt attiecības ar otro pusīti, jums tas būs jādara. Katrai Zodiaka zīmei ir savi "mazie niķi". Ar tiem iepazīties aicina portāls "RusTvnet".

Auns

Viņi vienmēr ir nedaudz labāki par tevi - pastāvīgi kaut ko pierādīs, pat ja viņi kļūdās. Turklāt šie cilvēki darīs visu iespējamo, lai atrastu veidu, kā vienmēr un visā pierādīt savu nevainību. Tas nozīmē, ka viņi pastāvīgi sevi pozicionēs kā kādu, kurš ir pārāks par jums. Ja kādā brīdī Auns saprot, ka jūs esat vienā līmenī ar viņu, viņš darīs visu, lai kļūtu labāks, gudrāks, glītāks un veiksmīgāks. Auns vēlas valdīt, un viņam vienmēr ir nepieciešams, lai jūs tos ievērotu.

Vērsis

Vērša standarti ir vienlīdz neparedzami un pārspīlēti. Daudziem cilvēkiem ir pārāk augsti standarti, bet tikai daži no viņiem tos maina tikpat viegli kā tie, kas dzimuši zem Vērša zīmes. Un nav tā, ka šie cilvēki sagaida tikai labāko - viņu izpratne par šo "labāko" nekad nebūs tāda pati, un rezultātā jūs uz visiem laikiem jutīsieties tā, it kā jūs nekad neesat pietiekami labs. Pat ja Vērsis jūs ļoti mīl, jūs joprojām jutīsiet viņa slēpto vēlmi uzlabot jūs. 

Dvīņi

Dvīņiem ir daudz pārsteidzošu īpašību - viņi ir lojāli, mīloši, radoši, aizrautīgi. Bet tajā pašā laikā viņi viegli seko sava ego vēlmēm. Šīs zīmes pārstāvji ne vienmēr saskata robežas un bieži sāk dusmoties, kad citi nevēlas piepildīt savas vēlmes. Šauboties par to, kā citi reaģēs uz viņu izturēšanos, Dvīņi bieži ņem savus vārdus atpakaļ.

Vēzis

Neizskaidrojami dusmu uzliesmojumi. Sliktākais brīdis attiecībās ar Vēzi ir viņa tieksme uz nepamatotiem emocionāliem pārrāvumiem, jo ​​šādos brīžos ar viņu ir ļoti grūti tikt galā. Neatkarīgi no tā, cik ļoti jūs vēlētos domāt, ka šāda reakcija ir pilnīgi nekaitīga, visticamāk, viss atkārtosies. Jums jāiemācās saglabāt līdzjūtību, līdz jūsu partneris atgūst samaņu, un nemēģiniet stāties pretī viņam.

Lauva

Veselīgu attiecību vissvarīgākā sastāvdaļa ir bezjēdzīgu argumentu neesamība. Jums vajadzētu spēt dalīties ar savām patiesajām jūtām savā starpā, runāt par to, cik ļoti vēlaties, lai jūsu partneris pārdomātu izturēšanos un paradumus. Bet ar Lauvu tas ir ārkārtīgi grūti. Šīs zīmes pārstāvji nezina, kā uztvert kritiku. Šāda persona var mainīties tikai tad, ja redz tajā jēgu. 

Jaunava

Jaunavas izstaro pilnīgu mieru, un viņu stāvokļa galvenais noslēpums ir tas, ka šīs zīmes pārstāvji lieliski slēpj lielāko daļu emociju. Tomēr visas šīs represētās jūtas galu galā izraisa patoloģisku pārmērīgu reakciju uz apkārt notiekošo, paranojas tieksmi vai citas neracionālas bailes. Jums būs jāsaprot, ka daudzas Jaunavas emocijas nevar uztvert nopietni. Jums jāgaida, kamēr vētra nomierināsies, un tikai pēc tam nomieriniet viņus.

Svari

Blakus Svariem var būt tikai viens cilvēks, kura standarti ir augstāki par viņu pašu. Svari cieš no ārprātīgas vajadzības pēc romantikas un skaistuma, tāpēc pastāvīgi meklē augsto. Viena no "vietām", kur viņi vēlas to visu iegūt, ir viņu partneris. Gatavojieties dot Svariem savu mīlestību nepieciešamajā apjomā.

Skorpions

Skorpioni ir sirsnīgi cienītāji, lai gan šī kvalitāte parasti tiek zaudēta uz viņu cietā humora fona. Šie cilvēki alkst pēc uzticības un apstiprinājuma, un tas visskaidrāk izpaužas attiecībās ar partneri. Skorpioni vēlas tikt mīlēti un novērtēti, taču reizēm šī vajadzība var kļūt patiešām apgrūtinoša. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, vienmēr cenšas iekarot jūsu mīlestību (pat ja viņi to jau ir izdarījuši).

Lieta nav tā, ka Strēlnieks nezina, kā būt attiecībās (protams, viņš zina, kā un kā tās ieslēdz), bet viņa acis pastāvīgi meklē kaut ko "vērtīgāku". Zem šīs zīmes dzimušie vienmēr sapņo par jaunu ceļojumu, projektu, draudzību un to, kas viņus turpinās virzīt uz priekšu. Attiecībās ar Strēlnieku bieži jūtas, ka neesat viņam pietiekami labs, pat ja viņš jūs patiešām mīl. Viņi ir dzimuši piedzīvojumu meklētāji, kuri turpina virzīties uz priekšu, lai justos kā dzīvi.

Strēlnieks

Lieta nav tā, ka Strēlnieks nezina, kā būt attiecībās, bet viņa acis pastāvīgi meklē kaut ko "vērtīgāku". Zem šīs zīmes dzimušie vienmēr sapņo par jaunu ceļojumu, projektu, draudzību un to, kas viņus turpinās virzīt uz priekšu. Attiecībās ar Strēlnieku bieži var justies tā, it kā neesat viņam pietiekami labs, pat ja viņš jūs patiešām mīl. Viņi ir dzimuši piedzīvojumu meklētāji, kuri turpina virzīties uz priekšu, lai justos dzīvi. 

Mežāzis

Mežāzis jūtas laimīgākais, kad zina, ko sagaidīt nākamo un kas notiek starp jums. Diemžēl reālajā dzīvē tā nenotiek vienmēr. Lielākā daļa grūtību, kas šiem cilvēkiem rodas romantiskās attiecībās, eksistē, jo viņi pretojas visam nezināmajam, pārvēršoties kaitinoši pasīvos un spītīgos partneros. Ne tā labākā kombinācija, ar kuru jums tomēr jāmācās tikt galā, ja iemīlaties Mežāzī. 

Ūdensvīrs

Tiem, kas nolemj dzīvi savienot ar Ūdensvīru, jābūt gataviem tam, ka jūs ne vienmēr būsiet viņa prioritāte. Nav tā, ka viņš būtu vienaldzīgs pret tevi, vienkārši tas, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvju intereses bieži pāriet uz darbu, draugiem, ceļošanu un to, kas atbilst viņu pašreizējām vēlmēm. Jūs kļūsit tikai par Ūdensvīra Visuma daļu, bet ne par tā centru. Un, ja jūs neesat gatavs ar to samierināties, tad jūs neesat piemērots viens otram.

Zivis

Cilvēki, kas dzimuši Zivju zvaigznājā, tiek uzskatīti par emocionāliem cilvēkiem, taču iemesls tam patiesībā nav emociju pārmērība, bet gan tas, ka viņi uzticas savām jūtām vairāk, nekā vajadzētu. Šaubas attiecībās ir normālas, taču Zivis visu uztver pārāk nopietni. Jums būs jāiemācās manevrēt viņu nemierīgajos ūdeņos un neaizmirst, ka neatkarīgi no tā, cik dziļi viņi ienirst savu problēmu bezdibenī, galu galā viņi no tā izkļūs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu