"Es pat biju gatavs viņam mest ar krēslu." UFC cīkstonis reiz devies uz Īriju, lai iekaustītu Konoru Makgregoru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Perspektīvais UFC cīkstonis Hamzats Čimajevs jau ir apliecinājis, ka Konors Makgregors, maigi izsakoties, nav viens no viņa favorītiem. Čimajevs sarunā ar Krievijas žurnālistu Adamu Zubajrajevu atklājis, ka reiz patiesi devies uz Īriju, lai pārmācītu Makgregoru.

2018. gadā bija notika viena no visu laiku lielākajām UFC cīņām - Habibs Nurmagomedovs pret Konoru Makgregoru. Abi cīkstoņi, jo sevišķi īrs, pirms dueļa nekaunējās pretinieku nomelnot ar visdažādākajiem apvainojumiem. Makgregors pat ķērās pie tādiem tematiem kā Nurmagomedova reliģija, dzīvesvieta un ģimene.

Čimajevs minētajā sarunā atklāja, ka šādi īra izteikumi viņu esot patiesi nokaitinājuši un viņš esot bijis gatavs fiziski pārmācīt Makgregoru.

"Toreiz es vēl cīnījos amatieru līmenī. Tā bija reize, kad viņš apvainoja Habibu un vēl pāris puišus, kuri ir no Čečenijas. Tobrīd neviens nezināja, kas es esmu. Mans prāts tobrīd eksplodēja. Es apzinājos, ka dzīvoju diezgan tuvu viņam. Nodomāju, ka varētu viņu noķert uz ielas vai sporta zālē un pārmācīt viņu. Konors to bija pelnījis," stāstīja Čimajevs.

Jaunais cīkstonis jau bija izstrādājis plānu, kā piekļūt pie Makgregora. Ņemot vērā, ka viņa cīņas stils ir ļoti līdzīgs Nurmagomedova, līdz ar to cīkstonis esot grasījies palīdzēt Makgregora nometnei. Patiesībā viņa plāni bijuši atšķirīgi.

Kā stāsta pats Čimajevs, viņš, daudz nedomādams, arī iesēdies lidmašīnā un devies no Zviedrijas uz Īriju. Tur gan iecerētais uzbrukums Makgregoram uzbrukums esot apstādināts jau lidostā.

"Piezemējos Īrijā un gaidīju lidostā. Jau teju uzreiz viņi [apsardze] mani apturēja, bet pēc mirkļa ļāva iet. Kad devos ārā no lidostas, viņi mani apstādināja vēlreiz. Tajā reizē bija puiši formas tērpos, kuri man teica, ka nekur nevaru doties," turpināja cīkstonis.

Čimajevs skaidroja, ka lielākās nepatikšanās viņu ievedusi valodas barjera: "Es jau nesapratu, ko viņi man saka. Toreiz mana angļu valoda bija ļoti slikta. Tā joprojām nav sevišķi labā līmenī... Viņi mani aizveda uz policijas iecirkni un es tur pavadīju nākamās astoņas stundas. Nebija nekādas pratināšanas. Pēc kāda laika viņi vienkārši pateica, ka man jādodas atpakaļ uz Zviedriju. Tā viņi mani aizveda uz lidostu un es devos mājās."

Nobeigumā Čimajevam tika vaicāts par to, kā viņš būtu uzbrucis Makgregoram, uz ko jaunais cīkstonis atbildēja, ka būtu spējis pastāvēt par sevi: "Sliktākajā gadījumā es pat biju gatavs viņam mest ar krēslu."

Čimajevs savas profesionālās karjeras laikā ir uzvarējis visās astoņās cīņās.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu