Starp Salaspili un Ikšķili noteikts jauns ātruma ierobežojums (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Daugavpils šosejas posmā no Rīgas apvedceļa līdz Ikšķilei ir sākta ceļa seguma atjaunošana, un šo darbu zonā ir noteikts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Daugavpils šosejas brauktuves virzienā uz Rīgu posmā no Ikšķiles līdz divlīmeņu krustojumam ar Rīgas apvedceļu satiksmei pārmaiņus tiks slēgta viena no divām braukšanas joslām. Plānots, ka naktīs satiksmei būs atvērtas brauktuves abas joslas.

Nedēļas nogalē, dodoties ārpus Rīgas, ceļu remontu dēļ jārēķinās ar lēnāku satiksmi arī pa Saulkrastu apvedceļu un Jūrmalas šoseju. Saulkrastu apvedceļa remontdarbu posma izbraukšana var prasīt pat stundu. Turklāt satiksmei joprojām ir slēgta izbraukšana no Saulkrastiem uz Tallinas šoseju pie Lilastes, bet šo vietu var apbraukt pa autoceļu Saulkrasti-Ragana (P6).

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk pagaidu luksoforu ir uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96) posmā no Pūriem Auces virzienā līdz pat Penkulei, kur izvietoti astoņi pagaidu luksofori, un, lai izbrauktu visus remontdarbus, nepieciešama stunda un 20 minūtes.

Savukārt četri luksofori ir uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) 20 kilometru garā posmā, sākot no Ventspils Kuldīgas virzienā. Tur jārēķinās ar stundu ceļā, brīdina LVC.

Kopumā būvdarbi notiek uz vairāk nekā 90 ceļu posmiem, tāpēc LVC aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot luksoforu signālus būvdarbu vietās. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties LVC interneta mājaslapā "www.lvceli.lv" izvietotajā kartē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu