"Ilgu laiku man nebija sajūtas, ka tās ir beigas." Mucenieces pirmā intervija pēc šķiršanās no Prilučnija (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agate Muceniece
Agate Muceniece Foto: Instagram

Latviešu aktrise Agate Muceniece sniegusi interviju, kurā pastāstījusi par savu dzīvi pēc šķiršanās no slavenā aktiera Pāvela Prilučnija.

Agate pastāstīja, kā radusies ideja par viņas jaunā raidījuma "Godīga šķiršanās" izveidi. Pirmkārt, to ietekmēja viņas pašas šķiršanās no vīra Pāvela Prilučnija, otrkārt, tas, ka viņa saņēma ļoti daudz vēstuļu no sievietēm, kurām bija nepieciešams padoms.

Raidījums esot tik sirsnīgs un aizkustinošs, ka operatori pēc filmēšanas dažkārt raudot. Zīmīgi, ka visi viesi labprāt piekrītot atklātām sarunām. Arī Agate ar saviem faniem dalās gan priecīgos, gan skumjos brīžos. 

Runājot par šķiršanos, Agate paskaidroja, ka viņi jau ir šķīrušies, un tas viss ir beidzies. Neskatoties uz to, viņa ilgu laiku abu attiecībās juta, ka viss iet uz beigām.

"Es sapratu, kur viss ved. Bet kaut kādu iemeslu dēļ es domāju, ka ir iespējams kaut ko saglābt. Ilgu laiku man nebija sajūtas, ka tās ir beigas," viņa sacīja.

Tomēr Agate uzskata, ka ar šķiršanos viņa ieguvusi lielāku pašpārliecinātību. "Es kaut kādā ziņā priecājos, ka man pēkšņi gāja tik slikti, jo izkļūt no tā ir patiesi patīkami," piebilda aktrise.

Atgādinām, ka par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā. Aktieri iepazinās 2010. gada filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs.  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu