Sobčaka Muceniecei pēc Prilučnija vardarbības piedāvājusi padzīvot savā dzīvoklī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavasarī seriāla "Slēgtā skola" zvaigzne Agate Muceniece publicēja skandalozu video, kurā sacīja, ka Pāvels Prilučnijs, būdams alkohola reibumā, pacēlis pret viņu roku un atņēmis tālruni. Izrādās, ka īsi pēc tam Sobčaka piedāvājusi Muceniecei pajumti. 

Agate atzīst, ka Ksenija Sobčaka bija viena no pirmajām, kas metās nesavtīgi palīdzēt. "Pēc tam, kad ievietoju video, kurā es raudāju un paskaidroju, kas notiek manā dzīvē, es saņēmu no viņas ziņojumu. "Man ir bezmaksas dzīvoklis, ja jums nav kur dzīvot, nāciet,” rakstīja Sobčaka. Man šķita, ka viņa piedāvā palīdzību no sirds. Es atteicos, jo man bija darba plāni, bet es esmu viņai patiesi pateicīga par vēlmi palīdzēt," dalījās Muceniece.

Agate ar dēlu Timofeju un meitu Miu pārcēlās uz savu četristabu dzīvokli Maskavā. "Pavisam nesen es vēl gribēju to pārdot, bet pārdomāju. Un paldies Dievam! Dzīvoklis ir skaists, mājīgs - man tas patīk. Lai gan remonta procesā bija grūtības. Diemžēl celtnieki izkrāpa no manis lielu naudas summu," sacīja Agate.

Aktrise atzīst, ka lēnām sāk pierast pie brīvas sievietes dzīvesstila un pilnībā nododas darbam. Iepriekš Agate vienmēr bija nedaudz sava vīra ēnā, jo pēc "Slēgtās skolas" viņa vairs nepiedalījās augsta līmeņa projektos.

"Es vienmēr zināju, ka vēlos vairāk no šīs profesijas, un tagad man ir spēks un iespējas. Kad mēs filmējām "Slēgtās skolas" pēdējo sezonu, es biju stāvoklī. Likās, ka karjera iet uz augšu. Es dzemdēju dēlu 23 gadu vecumā un nodevos ģimenes dzīvei. Cik projektu ir pagājuši secen! Piemēram, mani uzaicināja uz galveno lomu TV seriālā "Sala". Pēc tam es teicu: "Viss ir lieliski, bet es esmu stāvokī astotajā mēnesī." Diemžēl šī iespēja man gāja garām," sacīja aktrise.

Pēc šķiršanās no Prilučnija, aktrise izveidoja šovu "Godīga šķiršanās", kas ātri iemantoja skatītāju atbalstu. Kā atzīst māksliniece, daudzas vēstules nāk no cilvēkiem, kuri arī piedzīvo grūtības attiecībās.

"Iedomājieties, dažreiz operatori pēc filmēšanas raud ar mums un saka: "Es iešu un pateikšu sievai, ka mīlu viņu." Viņiem tiek atklātas dažas patiesības. Daudzi vīrieši un sievietes, vērojuši mūsu raidījumus, sāk domāt, kā labot dažas savas laulības kļūdas," atklāja aktrise. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata M (@agataagata) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata M (@agataagata) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu