Pašiem savs košais piedzīvojums! Augustā notiks piektais Jūrmalas krāsu skrējiens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jūrmalas krāsu skrējiens.
Jūrmalas krāsu skrējiens. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kauguros piekto gadu pēc kārtas norisināsies starptautiskais Jūrmalas krāsu skrējiens, kura dalībniekiem piecu kilometru distancē būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla atmosfēru, aģentūru LETA pasākuma rīkotāju vārdā informēja starptautiskā sporta mārketinga aģentūra "Baltijasmaratoni.lv".

"The Color Run" jeb krāsu skrējiens ir unikāls un populārs visā pasaulē - katru gadu tas norisinās vairāk nekā 200 pilsētās.

Krāsu skrējienā var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma.

Šogad organizatori būs parūpējušies par īpašiem pārsteigumiem dalībniekiem, jo Jūrmalas krāsu skrējiens ir iekļauts "The Color Run" pasaules tūrē. Jūrmalas krāsu skrējiena laikā norisināsies arī tradicionālās "Zumba Fitness" meistarklases, kuras vadīs treneri no visas Baltijas.

Pasākuma dalībniekiem būs jāveic piecu kilometru distance, bet bērni varēs startēt arī bērnu skrējienos, kas norisināsies pirms krāsu skrējiena starta.

Krāsas tiks izmantotas tikai piecu kilometru krāsu skrējiena distancē. Krāsu skrējiena starts būs Kauguros, Tallinas ielā. Distanci varēs veikt skrienot, pastaigājoties, dejojot vai vienkārši izbaudot festivāla atmosfēru. Distancē būs četri krāsu punkti un viens putu punkts.

Katrā distances kilometrā dalībniekus nobērs ar attiecīgā kilometra krāsām. Krāsu skrējienā tiek izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kura ir 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem, apgalvo rīkotāji.

Jūrmalas krāsu skrējiena dalībnieki tiek aicināti tērpties baltā apģērbā. Visos krāsu skrējiena punktos dalībniekus iemūžinās fotogrāfi. Fotogrāfijas pēc skrējiena būs pieejamas tiešsaistē.

Iepriekš reģistrēties un iegādāties īpašos Jūrmalas krāsu skrējiena kreklus, kā arī iepazīties ar trasēm un nolikumu var līdz 15. augustam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu