"Tajā ir dzirdami viņas pēdējie vārdi." Kā kanādieši un slavenības meklēja plīša lācēnu - mammas pēdējo dāvanu meitai

Foto: Unsplash
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēdējās dienās sociālos tīklus Kanādā satricinājusi ziņa par kādu nozagtu plīša lācīti. Kā jau visiem, arī šīs mantiņas 28 gadus vecajai īpašniecei ar to bija daudz patīkamu atmiņu, bet jo īpaši svarīgi to atgūt bija tāpēc, ka tajā bija ierunāta viņas nu jau nomirušās mammas pēdējā ziņa, vēstī raidorganizācija CNN.

Lācēns, kopā ar citām sievietes vērtslietām, bija iepakots somā, ko pagājušajā nedēļā nozaga.

"Mantiņa man ir tik īpaša, jo tajā ir dzirdami manas mammas pēdējie vārdi. Viņa man saka, ka mīl, lepojas un vienmēr būs kopā ar mani.

Es šo lācēnu apskāvu ikreiz, kad pēc mammas sailgojos," stāsta Mara Soriano.

Pēc smagas cīņas ar vēzi sievietes mamma Merilina nomira 2019. gada 29. jūnijā. Viņai bija 53 gadu. Mara pastāstīja, ka šo lācēnu mamma uzdāvināja īsu brīdi pirms nomira un tam uz acīm esot tādas pašas lielas, melnas brilles kā bija Merilinai.

"Tā bija viņas odziņa," bilst Mara.

Piektdien, 24. jūlijā, Mara ar savu līgavaini pārvācās uz jaunu dzīvesvietu un steigā sieviete somu nolika blakus pārvākšanās furgonam, līdz ar visu pārējo. Pēkšņi viņa saņēma ziņu, ka viens no draugiem, kas brauca pārim palīgā, iekļuvis negadījumā ar velosipēdu, tāpēc pārvākšanos turpināja Maras līgavainis, kamēr pati steidzās uz slimnīcu.

"Steigā aizmirsu pieteikt, lai uzmana somu un aizskrēju prom. Par laimi, manam draugam nopietnu trumu nebija, tomēr, ierodoties jaunajā dzīvoklī, soma nekur nebija atrodama," stāsta sieviete.

Pāris noskatījās tuvumā esošās ēkas novērošanas kameru ierakstus, kuros bija redzams, ka kāds ļoti ātri pagrābj somu un pazūd no redzesloka vien pāris sekunžu laikā.

Par plīša mantiņas zādzību pirmo reizi ziņoja raidsabiedrība CNN, kas sašūpoja internetu un meklēšanā iesaistījās pat slavenības. Piemēram, aktieris Raiens Reinolds atradējam piedāvāja atlīdzību 5000 dolāru apmērā.

Svētdien Mara devās pa Vankūveras ielām un dalīja mantiņas fotogrāfijas. Viņa teica, ka ir saņēmusi pāris cilvēku zvanus un pavedienus, taču lācis joprojām nebija atgriezies īpašnieces rokās.

Meklējumi turpinājās vēl dažas dienas, līdz divas kanādiešu radio personības apsolīja aktiera piedāvātajiem 5000 dolāru pievienot vēl 10000 dolāru.

Maras sociālo vietņu sekotāji priecīgo vēsti saņēma trešdien, kad sieviete pavēstīja, ka lācis atgriezts un tam neesot nevienas skrambiņas. Tiesa, lielās brilles gan bija pazudušas.

"Tas man nozīmē visu pasauli, goda vārds. Es nedomāju, ka šo lāci vēl redzēšu. Būsim godīgi, šī ir liela pilsēta - es meklēju adatu siena kaudzē," stāsta Mara.

"Tagad, kad lācis ir atgriezies, es jūtos labāk un ar gaišākām domām prātā. Es tik tiešām šobrīd uzlūkoju šo plīša mantiņu un domāju, ka mana mamma patiešām vienmēr būs man līdzās, kā viņa teica," Mara turpina.

Arī aktieris Reinolds mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja pateicības vārdus visiem, kas iesaistījās lāča meklēšanā.

Vīrietis, kas lāci atrada un sievietei atgrieza apgalvo, ka atradis to stāvvietā netālu no vietas, kur soma tika nozagta. Mara šobrīd aktīvi kontaktējas ar visām iesaistītajām personām, lai atradēji saņemtu atlīdzību, kā solīts. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu