VIDEO ⟩ Brunsons "UFC Fight Night" Lasvegasā pārspēj Šabazijanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Dereks Brunsons, vidējā svara kategorijā (līdz 83,9 kilogramiem), izcīnīja uzvaru pār Edmenu Šabazijanu (Edmen Shahbazyan), kurš savulaik ir bijis treniņpartneris slavenajai UFC cīkstonei Rondai Rouzijai.

"UFC Fight Night" pasākums notika Lasvegasā "UFC Apex".

Pirms šīs cīņas Brunsona statistika UFC bija 21 uzvara un septiņas neveiksmes. Savukārt 22 gadus jaunais Šabazijans pretiniekus pārspējis 11 reizes un vienu reizi izjutis zaudējuma garšu.

Pēc bukmeikeru domām, pirms šī dueļa par favorītu tika uzskatīts Šabazijans.

Pirmais raunds ritēja ļoti līdzīgi. Savukārt otrais veiksmīgāks bija Brunsonam, kuram izdevās savu pretinieku nogāzt uz partera un smagi sodīt (ground-and-pound). Viņš ar elkoni Šabazijanam sejā sagādāja asiņojošu brūci.

Trešā raunda sākumā Brunsons atkal noguldīja savu pretinieku uz zemes un uzbruka ar smagiem sitieniem, šoreiz tiesnesis iejaucās un pārtrauca cīņu. Raundā tika aizvadītas tikai 26 sekundes.

UFC prezidents Dana Vaits Šabazijana sniegumā nav vīlies. Viņš uzsvēra, ka Brunsons ir cīnījies ar daudziem šīs svara kategorijas labākajiem cīkstoņiem, kas viņam devis lielu pieredzi.

Seko Apollo arī Instagram -viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu