Piektdienas horoskops: 7. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 7. augustam. 

AUNS Nesaprašanās ar otro pusīti var veicināt nomāktu garastāvokli, kas savukārt bremzēs tavas profesionālās gaitas. Šodien vēlams atturēties no pārrunām ar priekšniecību un jaunu kredītsaistību uzņemšanos.

VĒRSIS Saņemot asāku piezīmi no apkārtējo puses, nesteidzies atbildēt ar to pašu. Labāk pietaupi savu garastāvokli un laid negācijas gar ausīm! Šodien vēlams vairāk laika atlicināt atvasītēm, viņu ikdienas gaitām.

DVĪŅI Izcelsies ar to, ka spēsi sabalansēt savas vajadzības ar citu vēlmēm. Šis ir interesants brīdis ar biznesa pasauli saistītajiem Dvīņiem. Pavisam negaidīti var izveidoties jaunas, perspektīvas sadarbības.

VĒZIS Psiholoģiski saspringta diena. Būs pagrūti emocijas noturēt sevī, vēlēsies vai ikkatram pateikt, ko tu par viņu patiesībā domā. Lieki piebilst, ka šobrīd sekmīgāk strādāsi vienatnē.

LAUVA Neskatoties uz to, ka darba nedēļa jau praktiski galā, tevī modīsies jauni spēki, idejas. Nav izslēgts, kāda Lauva negaidīti iesaistīsies jaunā projektā, varbūt pat uzņemsies tā vadīšanu.

JAUNAVA Radošās Jaunavas šodien rādīs, uz ko patiesībā ir spējīgas. Savukārt lietišķie zīmes pārstāvji būs daudz klusāki, nemanāmāki. Attiecību jomā iespējami patīkami notikumu pavērsieni.

SVARI Darba būs daudz. Brīžiem pārņems sajūta, ka ar visu nekādi netiksi laikus galā. Taču esi bez bēdu, tās būs tikai īslaicīgas, pārejošas emocijas. Tevī būs pietiekošas enerģijas rezerves visam iecerētajam!

SKORPIONS Neskatoties uz to, ka apkārt valdīs haoss un nenoteiktība, tu apbrīnojami vienkārši spēsi koncentrēties saviem profesionālajiem pienākumiem. Šodien droši vari kārtot saimnieciskus jautājumus.

STRĒLNIEKS Būsi iegrimis pārdomās par dzīvi. Filozofiskais noskaņojums nu nekādi nemudinās veikt ikdienišķos pienākumus. Nebūtu slikti, ja tu šodien varētu paņemt brīvdienu un atslēgties no visa.

MEŽĀZIS Iespējams, tava nostāja pārāk konservatīva, neelastīga. Lai gūtu jūtamākus panākumus, nāksies drošāk spert soli pretī novitātēm. Labs padomdevējs var izrādīties otrā pusīte – tāpēc ieklausies viņā!

ŪDENSVĪRS Astroloģiskā situācija ļaus vieglāk izrunāt sasāpējušos jautājumus ar otro pusīti, gūt sava veida izlīgumu. Darba jomā viss ritēs ierastajā gaitā, nekādu lielo pārsteigumu vai satricinājumu nebūs.

ZIVIS Tev rokās būs visas vajadzīgās kārtis, lai sasniegtu panākumus. Galvenais, saglabā pārliecību par sevi, neļauj nedrošības sajūtai graut rezultātus. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto cilvēku, atvasītēm.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu