Svētdienas horoskops: 9. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 9. augustam. 

AUNS Nav izslēgts, ka rīta cēlienā nāksies pievērsties darba jautājumiem. Taču tu ar tiem ātri tiksi galā, kas nozīmē - atlikusī diena tiks pavadīta pēc paša vēlēšanās. Palutini sevi ar glāzi laba konjaka.

VĒRSIS Tu par katru cenu vēlēsies atrisināt kādu sasāpējušu kopdzīves jautājumu. Taču steiga un uzstājība šoreiz dos pilnīgi pretēju efektu vēlamajam! It visam būs vajadzīga lielāka pacietība un pretimnākšana.

DVĪŅI Pēkšņi vari apsvērt ideju par diētas sākšanu, sporta zāles abonementa iegādi. Tavi centieni būs apsveicami, taču galvenais, lai tie tiktu īstenoti, nevis atstāti pusratā! Ieklausies mīļotā cilvēka padomos.

VĒZIS Pret otro pusīti izrādīsi greizsirdību, privātīpašnieciskumu. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies starp tiem Vēžiem, kuru laulātie ir sabiedriski aktīvas personas. Vakarā centies ātrāk doties pie miera.

LAUVA Neatkarīgi no tā, ko nolemsi darīt, tev būs nepieciešama draudzīga, enerģiska kompānija. Līdzko līdzgaitnieki būs atrasti, lustēsies pēc pilnas programmas. Atceries tikai, ka rīt atkal ir darbadiena.

JAUNAVA Tevi saistīs daudzveidīga, kvalitatīva atpūta. Ja redzēsi to, ko vēlies, nežēlosi naudu, lai kāroto arīdzan iegūtu. Brīžiem pat nedaudz pārsteigsi ģimenes locekļus ar sev neraksturīgo tērēšanos.

SVARI Ja finanses ļaus atpūsties pēc sirds patikas, tad oma būs izcila. Savukārt, ja materiālie apstākļi spiedīs, izjutīsi zināmu nomāktību. Taču tā ātri vien kliedēsies, ja pievērsīsies radoša rakstura nodarbēm.

SKORPIONS Labpatiks pabūt vienatnē, tādējādi sakārtot domas, pārcilāt nākotnes plānus. Nav izslēgts, nolemsi ar nākamo nedēļu sākt veselīgāku, garīgi attīstītāku, pareizāku dzīvesveidu.

STRĒLNIEKS Šobrīd vēlamāk atpūsties mājas sienās, atturēties no trakulīgiem piedzīvojumiem. Ja ieskatīsies, sapratīsi, ka miteklis prasa zināmu uzkopšanu. Kāds Strēlnieks nobriedīs pārmaiņām interjerā!

MEŽĀZIS Nav izslēgts, ka tikai šodien tā patiesi spēsi atslēgties no biznesa lietām, ikdienas uztraukumiem. Zvaigznes iesaka pavadīt laiku brīvā dabā, jo tā tevi spēs nomierināt un pat savā ziņā dziedēt.

ŪDENSVĪRS Viennozīmīgi ieteicamas sportiska rakstura aktivitātes, galvenokārt jau tādēļ, ka pasīva atpūta padarīs tevi nomāktu, neapmierinātu. Vakarpusē vari doties izklaidēties ar draugiem.

ZIVIS Ja rodas vēlēšanās, vari doties uz saviesīgiem pasākumiem, pats noorganizēt nelielu dārza ballīti. Tevi aizraus mūzika, dejošana, attiecīgi – meklēsi atbilstošu kompāniju, ar ko kopā izkustēties, aizmirsties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu