"Mēs savu mērķi esam izpildījuši." Porziņģis pēc zaudējuma pret "Suns"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Pirmdienas rītā sāpīgu zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" cieta Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks". Pēc spēles ar komentāriem dalījās latviešu spēlētājs, kā arī komandas treneris Riks Kārlails, vēsta kluba mājas lapa.

Dalasieši aizvadīja smagu trešo ceturtdaļu, kā rezultātā tika izsēts pirmajā puslaikā iekrātais 13 punktu pārsvars. Kā vēsta "Mavericks" kluba mājas lapā pieejamā informācija, pēdējos piecos oficiālajos mačos (ieskaitot trīs pirms pārtraukuma martā) "Mavericks" pretinieki dalasiešus kopumā ir pārspējuši par 26 punktiem. Tā rezultātā "Mavericks" ir zaudējuši četras no minētajām spēlēm.

Nepārliecinošo sniegumu spēles trešajā ceturksnī uzsvēra arī kluba galvenais treneris Riks Kārlails: "Trešā ceturtdaļa izmainīja spēli, tas ir diezgan acīmredzami. Mēs izdarījām dažas labas lietas ceturtajā ceturtdaļā, lai atgrieztos spēlē. Bet, kad tu nospēlē tik slikti, kā mēs to darījām trešajā ceturtdaļā, pārāk daudz kas tiek atstāts nejaušības faktora varā."

Pēc mača komentārus sniedza arī pats Porziņģis: "Mēs savu mērķi esam izpildījuši, kas, protams, bija iekļūšana izslēgšanas spēlēs. Centīsimies uzvarēt katru spēli, kas atlikusi regulārajā sezonā. Un tad skatīsimies, kur [turnīra tabulā] atrodamies."

Tāpat latvietis izteicās arī par zaudējumu pret "Suns": "Šis nav sprints. Šis ir maratons. Šāda. Šāda veida spēles mēs izmantosim kā motivāciju, lai kļūtu labāki. Vēl viens smags zaudējums, bet tā ir daļa no procesa. Mēs tiksim tam cauri un kļūsim labāki, nepieļaujot, ka šādas spēles atkārtojas."

Nākamo spēli Dalasas basketbolisti aizvadīs jau otrdienas vakarā, plkst. 21:30 tiekoties ar Sakramento "Kings".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu