Liene Kiviča parāda, kā izskatās mēnesi pēc dzemdībām, un atklāj savas sajūtas (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Gandrīz pirms mēneša, 6. jūlijā, pasaulē nāca skandalozā mūziķa Andra Kiviča un viņa sievas Lienes meitiņa Mia. Tagad māmiņa dalījusies ar kadriem, kuros redzama gan pati pilnā augumā, gan viņas atvases ratiņi.

Vietnē "Instagram" Kiviča dalījās ar vasarīgiem kadriem, kuros devusies pastaigā ar meitu. Pie foto sieviete dalījās pārdomās par savām pēcdzemdību sajūtām. 

"Dodamies pastaigā. Atkarībā no pašsajūtas, garas vai īsākas pastaigas (tieši pastaigas, nevis ratu izstumšana dārzā vai uz balkona) svaigā gaisā, labs prāts un mīlestība, mīļās māmiņas, ir labākie sabiedrotie, lai ātrāk atgūtu formu un spēkus. Tā kā ar sportošanu vēl jāpagaida, jo ar to nedrīkst steigties un forsēt, ļaujot ķermenim un arī prātam atgūties, vieglas un regulāras pastaigas ir labākais, ar ko sākt.

Galu galā - mazais cilvēciņš ir prioritāte, tāpēc sevi jāsaudzē bērniņa dēļ.  Turklāt tas, kā mēs pašas jūtamies, tiešā veidā ietekmē mazulīti.

 Tā kā mans vājais punkts ir stipras muguras sāpes, ļoti saudzēju sevi, lai varu meitu pacelt, piecelties un kustēties aizvien vairāk.  Paldies Dievam, esmu atradusi lielisku risinājumu, kas ir tās mazinājis, par ko pastāstīšu citreiz," rakstīja Kiviča. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Kiviča ??? (@lienekivica) on

Atgādinām, ka Andris un Liene Kiviči apprecējās šā gada 3. janvārī. Dažas dienas vēlāk parādījās spekulācijas, ka Liene varētu būt stāvoklī, ko pēc divām nedēļām arī apstiprināja pats mūziķis.   

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu