Linda Mūrniece pauž neapmierinātību par "trokšņaino" Tērbatas ielu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece grupas "Apvedceļš" 19. dzimšanas dienas svinībās
Linda Mūrniece grupas "Apvedceļš" 19. dzimšanas dienas svinībās Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece kā Tērbatas ielas iedzīvotāja neslēpa savu neapmierinātību par ielas "eksperimentu".

Atgādinām, ka no 15. jūlija vakara līdz 18. augustam tika slēgta transportlīdzekļu satiksme teju visā Tērbatas ielā, atvēlot ielu tirdzniecībai un gājējiem. Šāds lēmums neapmierina Mūrnieci, kura par to pastāstīja vietnē "Facebook".

"Pagājušajā naktī vēl četros Tērbatas ielā klaigāja cilvēki, aizķērušies no gājēju ielas pasākumiem. Ap sešiem atbrauca atkritumu izvešanas mašīna, jo “gājēju ielā” tagad gar malām ir atkritumu urnas, un ar lieliem blīkšķiem gāza tās laukā.

Var ieteikt turēt logu ciet, tomēr saules pusē istaba piekarst un ceturtajā stāvā ir traki....

Var nenākt pa dienu mājās, kad vienā pusē ielai akordeons, otrā - smeldzīgas vijoles skaņas, kas cenšas pārspēt blakus bāra tumbas... Bet gribas, lai ir kā agrāk. Kad zināji - mājās ir miera osta pēc darba dienas.

Vismaz es skatos kalendārā, kad “eksperiments” būs beidzies un dzīve atgriezīsies ierastajās sliedēs. Un tie, kas priecājas par gājējiem atvēlēto ielu, pārstās agresīvi apkarot Tērbatas ielas iedzīvotājus, kam nepatīk “eksperiments”..." rakstīja uzņēmēja.

Pēc tam viņa pievienoja arī video, kurā rīta agrumā uz ielas redzams vīrietis ar lapu pūtēju.

Atgādinām, ka Mūrniece jūnijā pārdošanā par 240 tūkstošiem izlika savu piecu istabu dzīvokli, kas atrodas Tērbatas un Bruņinieku ielas krustojumā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu