Jeļena Stepaņenko sniedz novēlējumu bijušajam vīram Jevgēnijam Petrosjanam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kopš abu humoristu šķiršanās apritējuši jau gandrīz divi gadi. Jeļena Stepaņenko savā jaunajā televīzijas šovā veltījusi bijušajam pāris vārdu. 

Jeļena Stepaņenko pēc šķiršanās no Jevgēnija Petrosjana radikāli mainījās: viņa mainīja savu tēlu, zaudēja svaru un izveidoja savu televīzijas šovu. Humoristei joprojām ir daudz iemeslu, lai dusmotos uz Petrosjanu. Jautājums par kopīgi iegādātā īpašuma miljarda rubļu vērtībā sadalīšanu vēl nav atrisināts. Tiek lēsts, ka Stepanenko vēlas iesūdzēt bijušo. Fani ir pārliecināti: viss tāpēc, ka maldinātā sieva vēlas atriebties par vīra nodevību.

Tomēr, pēc pašas Jeļenas teiktā, viņa nejūt negatīvas emocijas pret bijušo dzīvesbiedru. Uz Strugačova jokojošo piezīmi viņa atbildēja sirsnīgi.

"Mans dārgais, dzīvo ilgi un laimīgi. Esi vesels," bijušajam novēlēja Stepaņenko. 

Atgādinām, ka pērnā gada vasarā tapa zināms par Krievijā pazīstamo humoristu Stepaņenko un Petrosjana laulības šķiršanu. Kā izrādās, pāra 33 gadus ilgā laulība izjukusi, jo Petrosjanam esot uzradusies mīļākā - viņa tolaik 29 gadus vecā asistente. To, ka Petrosjanam bijusi mīļākā, zinājuši daudzi viņa draugi un kolēģi – abi kopā viņi bieži apmeklējuši teātri un mākslas izstādes. 

Vēlāk tapa zināms, ka 74 gadus vecais Petrosjans apprecējis savu 30 gadus veco asistenti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu