Rīgas "Dinamo" rindas papildina aizsargs no Kanādas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rīgas "Dinamo" pievienojies kanādiešu aizsargs Morgans Eliss, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu HK "Soči", vēsta Rīgas "Dinamo" mājas lapa.

28 gadus vecais kanādietis savas karjeras laikā ir spēlējis Zviedrijas SHL un Vācijas DEL līgās. Tāpat hokejists ir izspēlējies arī dažādās Amerikas līgās (AHL, ECHL un QMJHL), kā arī trīs mačus aizvadījis Nacionālajā hokeja līgā Monreālas "Canadiens".

Kā jau minēts, aizvadītajā sezonā Eliss pārstāvēja Soču KHL vienību. 54 spēlēs Kanādas hokejistam izdevās iekrāt 17 punktus (1+16). Tāpat Eliss kopumā nopelnīja 28 soda minūtes un lietderības koeficientu -7, kā arī izpildīja 25 spēka paņēmienus un bloķēja 82 pretinieku metienus, vidēji laukumā pavadot 23:30 minūtes.

2010. gadā Elisu NHL jauno spēlētāju drafta ceturtajā kārtā ar kopējo 111. numuru izvēlējās Monreālas "Canadiens". 2012. gadā viņš kļuva par Kanādas junioru līgas CHL galvenās balvas "Memorial CUP" ieguvēju, kā arī tika atzīts par QMJHL līgas sezonas labāko aizsardzības tipa aizsargu. Savukārt 2019. gadā Eliss kļuva par Vācijas DEL līgas labāko vārtu guvēju starp aizsargiem.

Vislielākā pieredze aizsargam ir tieši AHL, kur 304 spēlēs iekrāti 99 (35+64) rezultativitātes punkti.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu