Zodiaka zīmes, kurām ir grūti veidot ilgtermiņa attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Mīlestība, aizraušanās, dedzība, maigums - ikkatrs attiecībās piedzīvo šīs jūtas, bet tikai retais tās spēj uzturēt ilgstoši. Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm ir visgrūtāk uzturēt ilgtermiņa attiecības, vēsta portāls "Today". 

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti strauji mīlestības dēļ zaudē prātu un ātri spēj izveidot attiecības. Diemžēl pavisam drīz viņi apmulst un sāk nožēlot savu lēmumu, cenšoties pamest šīs attiecības. Auns nav spējīgs izšķirties uzreiz, tāpēc šāds nenoteiktības periods var ilgt mēnešiem, kas viennozīmīgi nepatiks zem šī zvaigznāja dzimušo otrajām pusēm.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir problēma palikt uzticīgiem vienam cilvēkam, tāpēc bieži vien viņus sāk mocīt šaubas, ja viņi pārāk ilgi ir vienās un tajās pašās attiecībās. Pat atrodoties kopā ar mīļoto, viņiem ir vajadzīga noteikta personiskā telpa un brīvība. Ir divas iespējas: vai nu samierināties ar Strēlnieka aso būtību, vai arī dot viņam brīvību un mēģināt uzticēties.

Ūdensvīrs

Šī ir ļoti brīvību mīloša un diezgan nemierīga Zodiaka zīme. Viņiem ilgtermiņa attiecības bieži ir liels notikums. Tas, ko Ūdensvīrs dzīvē visvairāk vērtē, ir dažādība. Viņi nav seksuāli hiperaktīvi, taču šī attiecību puse viņiem ir svarīga. Ja izdodas Ūdensvīru intelektuāli ieinteresēt, tad izredzes veidot ilgtermiņa attiecības būs lielākas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu