"Došos atgūt savu slavu." Maiks Taisons gatavojas "neatļautam" nokautam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AP/Scanpix

12. septembrī paredzētā Maika Taisona un Roja Džounsa jaunākā cīņa ir ieplānota kā paraugdemosntrējums. Tiesa, Dzelzs Maiks sarunā ar TMZ atklāja, ka viņam šajā duelī ir citi plāni.

Kalifornijas štata atlētu komisijas (CSAC) vadītājs Endijs Fosters pirms gaidāmās leģendu cīņas ir skaidri licis noprast, ka tai ir jābūt paraugdemonstrējumam.

"Mēs nevaram mānīt publiku, apgalvojot, ka šī ir īsta cīņa. Viņi var nedaudz pacīkstēties, bet negribu, lai kāds tiek savainots un viņi to zina. Tas ir paraugdemonstrējums. Viņi var demonstrēt savas boksa prasmes, bet nevēlos, lai viņi izmantotu pilnu spēku un viens otru traumētu," sacīja Fosters.

CSAC prezidents sagaida, ka abu boksa ikonu tikšanās drīzāk būs intensīva sparinga sesija: "Viņi viņi intensīvi sparingos, bet viņiem nevajadzētu meklēt nokautu. Šī cīņa netiks iekļauta oficiālajā uzskaitē. Cilvēkiem šādās cīņās nevajadzētu tikt nokautētiem. Šī cīņa ir domāta, lai publika varētu novērtēt, cik labā formā joprojām ir Rojs un Maiks."

Tomēr Dzelzs Maikam, par spīti CSAC vadītāja norādījumiem, šai cīņai ir citi plāni. Jautāts, vai viņš gatavojas pretinieku nokautēt, leģendārais bokseris atbildēja apstiprinoši: "Ja tāda iespēja parādīsies. Es vienmēr tās [iespējas nokautēt pretinieku] meklēju. Es došos atgūt savu slavu."

"Mēs abi esam profesionāļi. Mēs zinām, kā sevi pasniegt ringā. Kas notiks, tas notiks. Cīņas sports ir iemieso manu būtību un mana būtība ir nodarīt cilvēkiem pāri," piebilda Taisons.

Iepriekš cīņas bīstamību, ja abi bokseri sevi neierobežos, uzsvēra arī bijušais smagā svara čempions Džordžs Formens: ""Ir laiks, kad jāsāk domāt par savu veselību. Protams, no vienas puses, tas ir skaisti, ka viņi atgriežas ringā. Varbūt, ka viņi ienākumus varētu ziedot kādai konkrētai labdarībai. Ir labi atgriezties, bet tam ir jābūt vairāk izklaidējošam pasākumam. Es ceru, ka viņi viens otram nesitīs pa īstam."

Kā jau minēts, ilgi gaidītā cīņa norisināsies 12. septembrī Kalifornijas štatā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu