Rīgas "Dinamo" sastāvu papildina ar vēl četriem leģionāriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deniss Paršins uzbrukumā pret Čārlzu Genoveju
Deniss Paršins uzbrukumā pret Čārlzu Genoveju Foto: Evija Tifanova/LETA

Rīgas "Dinamo" paziņojuši, ka sastāvam pievienojušies vēl četri leģionāri, vēsta kluba mājas lapa.

Jau iepriekš ziņots, ka "Dinamo" ir noslēguši līgumu ar kanādieti Morganu Elisu. Tagad aizsargam leģionāra statusā Rīgas klubā pievienojušies arī Krievijas hokejisti Deniss Paršins, Pāvels Černovs un Iļja Proskurjakovs, kā arī austrietis Konstantīns Komareks.

Pieredzējušākais no "Dinamo" pēdējiem papildinājumiem ir Deniss Paršins. 34 gadus vecais malējais uzbrucējs aizvadīto sezonu uzsāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Magņitagorskas "Metallurg" rindās, kur 49 spēlēs iekrāja 15 (10+5) rezultativitātes punktus.

Savas karjeras laikā viņš KHL 12 sezonu laikā ir Paršins ir spēlējis tādos līgas "smagsvaros" kā Maskavas CSKA, Ufas "Salavat Julajev", Omskas "Avangard" un jau pieminētajā "Metallurg". Kopā uzbrucējs ir piedalījies 606 KHL regulārā čempionātas pēlēs gūstot 162 vārtus un veicot 200 piespēles, bet izslēgšanas spēlēs viņa kontā ir 49 mači, kuros gūti 8 vārti un atdotas 12 piespēles.

Paršina tautietis Černovs aizvadītajā sezonā pārstāvēja KHL klubu "Vitjaz". 30 gadus vecais centra uzbrucējs iekrāja 18 rezultativitātes punktus (5+13). Arī Černovs KHL ir aizvadījis 12 sezonas pārstāvot tādus klubus kā Mitišču "Atlant", Čerepovecas "Severstaļ" un jau pieminēto Vitjaz. 396 regulārā čempionāta spēlēs uzbrucējam ir izdevies iekrāt 165 (73+92) rezultativitātes punktus.

Viens no rīdzinieku vārtsargiem jaunajā sezonā būs pieredzējušais Iļja Proskurjakovs. 33 gadus vecais vārtu vīrs aizvadītajā sezonā pārstāvēja "Soči" hokeja klubu 18 spēlēs, atvairot 90.6% metienu un vidēji zaudējot 2.36 ripas. Iepriekš pieredzējušais vārtsargs ir pārstāvējis kopumā septiņas KHL komandas, tai skaitā arī Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Proskurjakovs kopumā ir aizvadījis 331 KHL regulārā čempionāta spēli, vidēji atvairot 91.7% metienu un ielaižot 2.25 vārtus, kā arī 27 reizes savus vārtus noturējis "sausā".

Visbeidzot, Rīgas "Dinamo" krāsas nākamsezon aizstāvēs arī 27 gadus vecais centra uzbrucējs Konstantīns Komareks, kurš pagājušo sezonu aizvadīja Zviedrijas hokeja līgā (SHL). Sezonu viņš iesāka Malmo "Redhawks" komandas sastāvā, kur 20 spēlēs guva astoņus punktus (4+4), bet janvāra vidū pārcēlās uz spēcīgāko "Luela" hokeja klubu, kur 19 spēlēs izcēlās ar 14 punktiem (4+10).

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu