Jubelis un Grosberga uzvar Latvijas čempionātā orientēšanās sprintā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Andris Jubelis un Sandra Grosberga nedēļas nogalē Valmieras apkārtnē orientēšanās sportā izcīnīja uzvaru Latvijas čempionātā sprintā, bet Latvijas čempionātā sprinta stafetēs pārāka bija "Kāpa OK 1" komanda.

Latvijas čempionātā sprintā Valmieras apkārtnē elites grupā uzvaru svinēja Andris Jubelis ("Mežmalas"/"Madona"/ASK), kurš 3,8 kilometrus garo distanci ar 23 kontrolpunktiem veica 14 minūtēs un 12 sekundēs.

Viņš par 14 sekundēm apsteidza Uldi Upīti ("Kāpa") un par 29 sekundēm - Jāni Tamužu ("Ozons").

Pasaules eksčempions Edgars Bertuks ("Alūksne-Ape") ierindojās sestajā vietā 44 sekundes aiz uzvarētāja.

Sievietēm trīs kilometru garo distanci ar 21 kontrolpunktu visātrāk veica Sandra Grosberga ("Meridiāns-CPSS-Pārgauja"), kura finišēja pēc 13 minūtēm un 26 sekundēm.

Viņa par minūti un 21 sekundi apsteidza Elizabeti Blūmentāli ("Ozons") un par minūti un 34 sekundēm - Viedu Lūsu ("Meridiāns-CPSS-Pārgauja").

Sprinta stafetē pārāka bija "Kāpa OK 1" komanda, kurā startēja Ainārs Lupiķis, Uldis Upītis un Irita Puķīte. Viņi 3,4 kilometrus garo distanci ar 23 kontrolpunktiem veica 42 minūtēs un 59 sekundēs.

Otro vietu ieņēma "Ozons 1" komanda, kas ar Dāvi Dišleru, Jāni Tamužu un Elizabeti Blūmentāli sastāvā no uzvarētājiem atpalika divas minūtes un četras sekundes.

Trešie bija "Mežmalas"/"Madona 1" orientieristi, kuri no uzvarētājiem atpalika par divām minūtēm un 33 sekundēm. Bronzas medaļnieku sastāvā bija Andris Jubelis, Artjoms Rekuņenko un Elīna Kārkliņa.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu