"Dekāde bez diviem tituliem būs izgāšanās." Apskatnieki vērtē Porziņģa un "Mavericks" izredzes nākotnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbuļa" oficiālās spēles ir iesākuši ar diviem sāpīgiem zaudējumiem. "Fox" sporta apskatnieks Adams Amins uz sarunu par Dalasas klubu aicināja vēl trīs NBA ekspertus.

Sarunā ar Aminu piedalījās "Yahoo" apskatnieks Kriss Hejnss, kurš atrodas pašā "burbulī", Bernards Grejs un bijušais NBA spēlētājs Ričards Džefersons. Šajā sarunā minētie kungi apsprieda Porziņģa un "Mavericks" izredzes nākotnē.

Amins Hejnsam jautāja, vai Riks Kārlails viņa uztverē ir nenovērtēts treneris, uz ko Hejnss atbildēja apstiprinoši.

"Pavisam noteikti. Viens no veiksmīgākajiem treneriem visā līgā. Viņš ir inovatīvs treneris, kurš ir pārbaudīta vērtība laika gaitā," sacīja Hejnss.

Pie Hejnsa ar jautājumu vērsās arī Bernards Grejs, vaicājot, vai Dalasas "Mavericks" ar Porziņģi un Dončiču Priekšgalā nākamo piecu vai 10 gadu laikā tiks pie vismaz diviem čempionu tituliem?

"Grūti teikt. Skaidrs, ka viņi turpat [cīņā par titulu] būs, protams, neņemot vērā būtiskus savainojumus. Par Luku Dončiču jau tagad varam diskutēt, ka viņš ir top 10 spēlētājs līgā. Viņiem ir potenciāls un talants. Ja viņiem izdosies Porziņģim un Dončičam apkārt savākt labu kodolu, tā būs komanda, kas var tikt tālu. Teikšu tā - dekāde bez diviem tituliem būs izgāšanās. Bet, ja viņi dabūs kaut vienu, domāju, ka viņi būs apmierināti arī ar to," sacīja Hejnss.

NBA "burbuļa" regulārās sezonas spēlēs "Mavericks" ir atlikuši vēl seši mači. Jau otrdienas vakarā dalasiešiem pretim stāsies Sakramento "Kings" basketbolisti. Pēc tam "Mavericks" tiksies vēl ar "Clippers", kas ir Dalasas basketbolistu potenciālie pretinieki izslēgšanas spēļu kārtā, kā arī "Bucks", "Jazz", "Trail Blazers" un "Suns" basketbolistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu