Influencerei Elīnai Didrihonei nav izdevies aizlidot uz Grieķiju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece un influencere Elīna Didrihsone 4. augustā bija plānojusi doties ceļojumā uz Grieķiju, tomēr viņas plānus izjaukusi neaizpildīta veidlapa. 

Didrihsonei bija plānots ar kolēģēm doties komandējumā uz Santorini, taču plānus nācies pārcelt. 

"Es pamodos četros no rīta, mes sataisījāmies, mēs aizbraucām uz lidostu, viss noritēja tā, kā tam jānorit, taisāmies nodot bagāžu, bet mums pajautā, vai esam aizpildījuši QR kodu. Mēs nesaprotam, kas par kodu. Domājam, ka tūlīt aizpildīsim un viss būs kārtībā, bet viņi saka, ka viņš ir jāaizpilda 24 stundas līdz izlidošanai. 

Šis likums ir parādījies kā nedēļu vai divas, par kuru mēs nezinājām un pat nojaust nevarējām, ka ir šādi likumi Grieķijā. Aizlidot tu vari, bet tevi neielaiž valstī, aviokompānija uzliek sodu un tu lido mājās," vietnē "Instagram" skaidroja influencere.

Didrihsonei gan izdevies pārlikt lidojumu, viesnīcu un pārējās rezervācijas pāris dienas uz priekšu, tādēļ viņu ceļojums pārcelts uz mazliet vēlāku laiku. 

Jau no jūlija visiem pasažieriem, kas ierodas Grieķijā, vismaz dienu pirms ierašanās valstī ir jāaizpilda īpaša veidlapa, kurā jānorāda informācija par izlidošanas valsti, adresi, kurā viņi uzturēsies ceļojuma laikā, kā arī paredzamo uzturēšanās laiku Grieķijā. Veidlapā norādītā informācija ir galvenais elements valsts plānā aizsardzībai pret pandēmiju un Covid-19 vīrusa izplatības novēršanai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ī?? ?????????? (@didrihsoonee) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu