Anglijā izbeigta lietuvieša slepkavības lieta. Pēc pieciem gadiem vīrietis atrasts sveiks un vesels slēpjamies mežā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: CAMBRIDGESHIRE POLICE/Facebook

Anglijā 35 gadus veco lietuviešu viesstrādnieku Ričardas Puisus policija atrada pēc piecus gadus ilgas meklēšanas slēpjamies mežā, kaut vai tika domāts, ka vīrietis ticis noslepkavots, vēstī raidsabiedrība BBC.

2015. gada septembrī tika izsludināta vīrieša meklēšana. Viņš strādājis fermā 30 kilometru attālumā no mājām. Neierašanās darbavietā šķitusi aizdomīga, tāpēc par viņa pazušanu tika ziņots likumsargiem.

Tajā pašā gadā izskanējušas vairākas spekulācijas, kas vedinājušas domāt, ka vīrietis ir noslepkavots, jo kādā parkā tika atrasts arī viņa personas identifikācijas dokuments.

Ričardas dzimtā pilsēta ir Šilute Lietuvā. Angļu valodu strādnieks nav mācējis labā līmenī, tāpēc viņš uzturējies tikai vietējā lietuviešu kopienā.

2018. gada augustā policija sāka apšaubīt, ka bezvēsts pazudušais vīrietis ir miris, jo sociālajā tīklā "Facebook" tika atrasts profils ar Ričarda vārdu un fotogrāfijām. Policisti atklāja, ka lapa tiek pārvaldīta no Anglijas pilsētas Visbečas.

2020. gada 1. jūlijā policija pārmeklējusi kādu nomaļu īpašumu minētajā pilsētā un atradusi Ričardu sveiku un veselu.

Likumsargi skaidro, ka vīrietis tīši bija paslēpies un nedeva par sevi ziņu, jo ticis paverdzināts. Lielo noziegumu apkarošanas nodaļas galvenais inspektors Robs Hols norāda, ka Ričarda pazušana gandrīz piecus gadus ir bijusi "pilnīga mistērija".

Policija ir sākusi izmeklēšanu par iespējamo paverdzināšanu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu