Par sportista gaitu noslēgšanu paziņojis leģendārais Spānijas vārtsargs Kasiljass

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ikers Kasiljass
Ikers Kasiljass Foto: Reuters/ScanPix

Par futbolista karjeras beigām 39 gadu vecumā paziņojis Spānijas titulētais vārtu vīrs Ikers Kasiljass, ziņo Lielbritānijas raidorganizācija BBC.

Karjeras lielāko daļu jeb 16 gadus spānis pavadīja dzimtenes grandā Madrides "Real", kuras rindās kopumā laukumā izgāja 725 spēlēs. 

Šī gada sākumā Kasiljass paziņoja, ka liek punktu spēlētāja karjerai, jo nolēmis kandidēt uz Spānijas Futbola federācijas (RFEF) prezidenta amatu. Jūnijā vārtsargs izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka atsauc savu kandidatūru.

Kasiljasu pērn maijā vienā no kluba treniņiem piemeklēja sirdslēkme, un kopš tās reizes viņš nav devies laukumā.

Spānis pērn martā pagarināja līgumu ar "Porto" klubu, bet vienība pavasarī kļuva par Portugāles vicečempioni. Kasiljass šo komandu pārstāv kopš 2015.gada, kad atstāja Spānijas grandu Madrides "Real".

Savukārt aizpērn kopā ar "Porto" vienību Kasiljass kļuva par Portugāles čempionu.

Vārtsargs ar 167 spēlēm Spānijas izlasē ir valstsvienības rekordists aizvadīto maču ziņā.

Kaslijass bija Spānijas izlases kapteinis 2010.gada Pasaules kausā, kad viņa pārstāvētā valstsvienība triumfēja turnīrā. Izlasē pēdējo maču viņš aizvadīja 2016.gadā, uzvarot arī 2008.gada un 2012.gada Eiropas čempionātos.

Savukārt UEFA Čempionu līgā Kasiljass ar "Real" komandu uzvarēja trīs reizes, tāpat viņš ir pieckārtējs Spānijas čempions.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu