Video ⟩ Nākamais hits? Intars Busulis sarakstījis dziesmu jaunam pašmāju seriālam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Gaidot TV3 jauno ikvakara seriālu – dzīves drāmu “Nemīlētie”, kas pie skatītājiem nonāks jau 31. augustā, tiek publicēta seriāla tituldziesma “Slieksnis”, kuru izpilda Intars Busulis, piedaloties “Abonementa orķestrim” un gospeļkorim “GG Choir”.

Emocionālais skaņdarbs “Slieksnis” ir dziesma no Intara Busuļa gaidāmā jaunā mūzikas albuma. Skaņdarba mūzikas autors ir Intars Busulis, savukārt vārdu autore ir izpildītāja Kate Elpo. Skaņdarbā piedalās arī “Abonementa orķestris” un gospeļkoris “GG Choir”, piešķirot dziesmai enerģisku un izjustu skanējumu.

“Šis ir patiesi īpašs notikums, ne vien tādēļ, ka manis izpildītā dziesma izvēlēta kā jaunā TV3 seriāla tituldziesma, bet jo vairāk pagodināts jūtos tādēļ, ka esmu arī dziesmas mūzikas autors. Tāda neiespējamās misijas izpildīšana pašam sev, bet par to ir liels gandarījums. Dziesmas stāsts arī ir zīmīgs – tā stāsta par drosmi, kas aicina spert soli, doties iekšā pa durvīm, lai vai kas aiz tām gaidītu, nenožēlojot padarīto, kas lielā mērā sasaucas arī ar seriāla notikumiem. Ceru, ka arī klausītāji to novērtēs!”

Jau 31. augustā pie skatītājiem kanālā TV3 un video satura platformā Go3 nonāks jaunais ikvakara seriāls – dzīves drāma “Nemīlētie”, kas veidota, balstoties uz populārā lietuviešu rakstnieka Edvīna Kaledas triloģijas “Nemīlētie”, “Svešinieki”, “Nosodītie” pirmās daļas motīviem. Dzīves drāmu “Nemīlētie” veido populāro TV seriālu “Viņas melo labāk” un “Radiņi” radošā komanda. TV3 seriālā “Nemīlētie” galvenās lomas atveidos aktrise Rēzija Kalniņa, Egons Dombrovskis, Artūrs Dīcis, Elīna Bojarkina un Edijs Zalaks. Seriālā piedalīsies arī aktrise Inita Dzelme, Dārta Daneviča, Ģirts Rāviņš, Tom J. Benedict (Toms Liepājnieks) un citi skatītāju jau iepazīti un iemīļotie aktieri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu