Laura Vonda komentē, kad varētu atgriezties ēterā pēc dekrēta atvaļinājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ lauravonda

Aprīlī LTV ziņu raidījuma "Panorāma" vadītāja Laura Vonda laida pasaulē savu otro bērnu - dēliņu Albertu. Nu viņa izdevumam "Ieva" pastāstīja, kad plāno atgriezties darbā. 

Vonda, kurai jau ir septiņus gadus veca meita Helēna, atklāja, ka ar pirmo bērnu uz darbu vēlējusies ātrāk.

"Atgriezos darbā, kad meitiņai bija astoņi mēneši, un atlikušos četrus kopā ar viņu mājās bija Ivans. Viņš brīnišķīgi tika galā ar visu – gan meitiņas audzināšanu, gan saimnieciskajām lietām –, bet man bija sirdsapziņas pārmetumi, šķita: neesmu laba māte. Tomēr tagad esmu sapratusi – man ļoti svarīgi, lai darba un ģimenes dzīve būtu līdzsvarā. Toreiz man bija nedaudz kauns pašai sev atzīties, ka īstenībā man ļoti patīk iet uz darbu un aizmirst par mājas lietām. Tad atkal pārnākt mājās pie sava mazā bēbīša un savukārt pilnībā aizmirst par darbu," skaidroja Vonda.

Tomēr tagad ētera personībai mainījušās domas un noticis pretēji. 

"Alberts mūs savā ziņā atkal pietuvinājis gan mājām, gan citu citam. Proti, Helēna jau ir liela, viņai ir daudz savu darīšanu, reizēm viņa paliek pie maniem vecākiem. No mājas dzīves bijām arvien garākā un garākā saitītē. Bet tagad – hops, visi atkal esam atpakaļ, un man tas ļoti patīk. Tāpēc šobrīd nedomāju par to, kad un kā atgriezīšos darbā," bilda Vonda. 

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Atgādinām, ka Vonda no "Panorāmas" skatītājiem uz laiku atvadījās šī gada 2. februārī.

Kā zināms, viņa ir precējusies ar TV operatoru Ivanu Milovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Vonda (@lauravonda) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu