Timma atklāti par siltajām jūtām pret Krieviju un attiecībām ar Sedokovas bērniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma nesen bildināja savu mīļoto sievieti, Krievijas popdīvu Annu Sedokovu. Nu viņš atklātā intervijā pastāstīja, kādas ir viņa attiecības ar mūziķes bērniem, kā arī atklāja, kas viņam ir tuvāka - Krievija vai Latvija.

37 gadus vecajai Sedokovai ir trīs bērni no dažādiem vīriešiem - vecākā meita Alīna, kas nāca pasaulē no nu jau mirušā futbolista Valentīna Belkeviča, vidējā meita Monika, kas dzima attiecībās ar uzņēmēju Maksimu Čerņavski (Monika dzīvo pie sava tēva ASV) un jaunākais dēls Hektors no uzņēmēja Artjoma Komarova. 

28 gadus vecais basketbolists norādīja, ka viņam viegli ar Sedokovas bērniem izdevies rast kopīgu valodu. 

"Man ir ļoti labas attiecības ar Annas bērniem. Es viņus mīlu un viņi mīl mani. Un vispār, man šķiet, ka nav pareizi dalīt bērnus "savējos" un "svešajos". Es zinu, cik tas ir svarīgi Annai, un mīlu viņā visu. Un mums vienkārši kopā ir jautri," norādīja Timma. 

Tāpat viņam tika uzdots jautājums, kur Timma jūtas labāk - Krievijā vai Latvijā.

"Latvija vienmēr paliks mana dzimtene un vienmēr būs manā sirdī, bet man ir vissiltākās jūtas pret Krieviju. Kur ir mana ģimene un komanda, tur ir manas mājas," bilda basketbolists. 

Timma 2017.gada jūnijā parakstīja divu gadu vienošanos ar Maskavas apgabala "Himki" vienību. Vēlāk latvietim talkā nāca arī izlases komandas biedrs Dairis Bertāns. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??ℕ?? ????? (@janis.timma) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu